Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» πρόσθεσε δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες προκειμένου να «υποστηρίξει την Ουκρανία», ανέφερε πηγή στο People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή