Με τον Wilson, τη μπάλα από τον «Ναυαγό», εμφανίστηκε ο Τομ Χανκς σε παιχνίδι των Κλίβελαντ Γκάρντιανς

Με τον Wilson, τη μπάλα από τον «Ναυαγό», εμφανίστηκε ο Τομ Χανκς σε παιχνίδι των Κλίβελαντ Γκάρντιανς

Μπορεί ο ηθοποιός να έριξε την πρώτη μπαλιά σε αγώνα μπέιζμπολ κι όχι βόλεϊ, όμως φρόντισε να έχει μαζί του τον «συμπρωταγωνιστή» του

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τους πλέον δημοφιλείς ρόλους του Τομ Χανκς αποτελεί αυτός στον «Ναυαγό», την ταινία που χάρισε στον Αμερικανό ηθοποιό μία από τις πολλές υποψηφιότητές του για Όσκαρ. 

Στην ταινία του 2000 που σκηνοθέτησε ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, ο Χανκς υποδύεται τον αναλυτή συστημάτων Τσακ Νόλαντ, ο οποίος, ύστερα από ένα αεροπορικό ατύχημα, ξεβράζεται σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου θα περάσει το επόμενο διάστημα ως ναυαγός, με μοναδική παρέα του μια μπάλα βόλεϊ που ο ήρωας βαφτίζει Γουίλσον. 

Η συγκεκριμένη μπάλα αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, κάτι που όπως φαίνεται ο Τομ Χανκς δεν έχει ξεχάσει, μιας και πήρε μαζί του τον πάλαι ποτέ «συμπρωταγωνιστή» του, Γουίλσον, για να εμφανιστεί σε αγώνα μπέιζμπολ των Κλίβελαντ Γκάρντιανς ενάντια στους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. 

Μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποστηρίζει ανοιχτά τους Κλίβελαντ Γκάρντιανς, έριξε και την πρώτη μπαλιά του παιχνιδιού για την ομάδα. Μαζί του στο γήπεδο πήρε φυσικά και τον Γουίλσον που αποδείχτηκε…ανυπότακτος, μιας και συνεχώς έφευγε με τον αέρα από το σημείο που ο ηθοποιός τον άφηνε. 

Για την ιστορία, ο Τομ Χανκς μπορεί να χάρισε μια χαριτωμένη στιγμή στον αγώνα, όμως δεν έφερε τύχη στην ομάδα του, μιας και οι Κλίβελαντ Γκάρντιανς ηττήθηκαν με σκορ 4-1 από τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή