Τομ Φορντ: «Το Met Gala έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων»

Τομ Φορντ: «Το Met Gala έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομ Φορντ δεν είναι θαυμαστής ορισμένων πρόσφατων εμφανίσεων του Met Gala, της σημαντικότερης ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο ημερολόγιο της μόδας, που διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET).

Ο σχεδιαστής μόδας είπε στην πρώην συντάκτρια του New York Magazine, Έιμι Όντελ σε απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο της «Anna: The Biography» που κυκλοφορεί από την Time: «Έχει μετατραπεί σε χορό μεταμφιεσμένων».

«Ήταν πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα και πήγαιναν σε έκθεση για τον 18ο αιώνα» συνέχισε ο Φορντ, ο οποίος διετέλεσε επίτιμος πρόεδρος στην εκδήλωση του 2021.

«Δεν χρειαζόταν να μοιάζεις σαν να είσαι στον 18ο αιώνα, δεν έπρεπε να ντυθείς σαν χάμπουργκερ, δεν χρειαζόταν να φτάσεις με ένα φορτηγό, στο οποίο έπρεπε να στέκεσαι όρθιος, επειδή δεν μπορούσες να καθίσεις, επειδή φορούσες πολυέλαιο» υπογράμμισε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Παρά το γεγονός ότι ο Τομ Φορντ δεν ανέφερε ονόματα είναι γνωστό ότι η Κέιτι Πέρι φόρεσε ένα φόρεμα με πολυέλαιο στο Met Gala του 2019 και αργότερα ένα εντυπωσιακό κοστούμι χάμπουργκερ.

Μπορεί ο Τομ Φορντ να μην είναι λάτρης των εξωφρενικών εμφανίσεων, αλλά η πρώην διευθύντρια της Vogue στη Δυτική Ακτή, Λίζα Λαβ είπε στην Έιμι Όντελ ότι η Άννα Γουίντουρ, νυν παγκόσμια υπεύθυνη περιεχομένου του Condé Nast, οικοδέσποινα του Met Gala τα τελευταία 30 χρόνια τις λατρεύει.

«Είναι αυτό το αγγλικό κομμάτι της. Λατρεύει τα πάρτι με μεταμφιέσεις».

Αν και ο Φορντ εξέφρασε την απογοήτευσή του, οι μεταμφιέσεις δεν τον ενοχλούν τόσο πολύ, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε ως ένας από τους επίτιμους συμπροέδρους του Met Gala για άλλη μια φορά για την εκδήλωση του 2022 στις 2 Μαΐου.

Ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι και η Άννα Γουίντουρ θα συμπροεδρεύσουν επίσης στην εκδήλωση του 2022 μετά το 1ο Μέρος του περασμένου Σεπτεμβρίου της έκθεσης «In America».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή