Πάστορας μηνύει τον Κάνιε Γουέστ

Πάστορας μηνύει τον Κάνιε Γουέστ

Ο επίσκοπος Ντέιβιντ Πολ Μότεν ισχυρίζεται πως ο ράπερ χρησιμοποίησε μέρος του κηρύγματός του στο τραγούδι «Come To Life»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η αγάπη του Κάνιε Γουέστ για τον Θεό να είναι έκδηλη, παρ’ όλα αυτά, η εκκλησία με τη σειρά της, ίσως να μην έχει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα για τον ράπερ. 

Συγκεκριμένα, Αμερικανός πάστορας φέρεται να κατέθεσε μήνυση για ηχητικό απόσπασμα που χρησιμοποιήθηκε σε τραγούδι του άλμπουμ του ράπερ, «Donda».

Ο επίσκοπος Ντέιβιντ Πολ Μότεν ισχυρίζεται ότι μέρος θρησκευτικού κηρύγματος που έκανε χρησιμοποιήθηκε στο τραγούδι «Come To Life» χωρίς την άδειά του.

Έγγραφα δικαστηρίου του Τέξας που έλαβε το TMZ ισχυρίζονται ότι μέρη του κηρύγματος χρησιμοποιήθηκαν για 70 δευτερόλεπτα συνολικά στο τραγούδι και ακούγονται στην εισαγωγή και στη συνέχεια επαναλαμβάνονται. Η συνολική διάρκεια του τραγουδιού είναι πέντε λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα, άρα το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα είναι το 20%, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Γουέστ «εσκεμμένα και σκανδαλωδώς» συμπεριέλαβε ηχογραφήσεις «χωρίς συγκατάθεση ή άδεια» αναφέρουν τα έγγραφα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο πάστορας μηνύει επίσης τις UMG Recordings, Def Jamf Recordings και G.O.O.D Music για το τραγούδι.

 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή