Άμπερ Χερντ: Σεξουαλική παρενόχληση, ένα μπουκάλι και πολλή ζήλεια στη δεύτερη ημέρα κατάθεσης

Άμπερ Χερντ: Σεξουαλική παρενόχληση, ένα μπουκάλι και πολλή ζήλεια στη δεύτερη ημέρα κατάθεσης

Το άρθρο περιλαμβάνει περιγραφές που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους αναγνώστες

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με όλα τα φώτα της δημοσιότητας πανω της συνεχίζεται η δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ, με την δεύτερη να κατέθεσε για δεύτερη μέρα την Πέμπτη 5 Μαΐου. 

Ανάμεσα σε αυτά τα οποία αποκάλυψε από το βήμα του δικαστηρίου η ηθοποιός, ήταν και ένα συμβάν σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, από τον πρώην σύζυγό της. 

Η Άμπερ Χερντ ανακάλεσε έτσι ένα ταξίδι του ζευγαριού στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015, μια πολύ ταραχώδη περίοδο στη σχέση τους. Για αυτό το διάστημα, στην δική του κατάθεση ο Τζόνι Ντεπ είχε πει πως η Άμπερ Χερντ του είχε κόψει ένα δάχτυλο. 

Η Χερντ πάλι θυμάται αρκετά διαφορετικά τα πράγματα, μιας και υποστήριξε ενώπιων του δικαστηρίου πως πέρα από το να την πνίξει και να σκίσει τα ρούχα της, ο Ντεπ σε κάποιο σημείο του ταξιδιού που η ηθοποιός δεν μπορεί να θυμηθεί με χρονική ακρίβεια, αφού αυτή πήρε ένα μπουκάλι αλκοόλ από το χέρι του, αυτός έσπρωξε το πρόσωπό της πάνω σε ένα ντουλάπι και τότε έβαλε ένα μπουκάλι μέσα της. 

«Ο Τζόνι είχε το μπουκάλι μέσα μου και το έσπρωχνε ξανά και ξανά», είπε η Χερντ στην ιδιαίτερα φορτισμένη κατάθεσή της. 

Η Χερντ παραδέχτηκε ακόμα πως, όταν άρχισε να έχει υποψίες πως ο Τζόνι Ντεπ την απατάει, υπήρξε βίαιη λεκτικά μαζί του, ζητώντας του να φύγει από το σπίτι φωνάζοντας. Παραδέχτηκε επίσης πως σε έναν καβγά τους, που η αδερφή της πήγε να μπει ανάμεσά τους, η Χερντ τον χτύπησε για να αποφευχθούν παράπλευρα χτυπήματα. 

«Ο Τζόνι με κοίταξε κάπως αποσβολωμένος και γέλασε κα μετά με χτύπησε ξανά», είπε η πρώην σύζυγός του. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε περιπτώσεις που ο Ντεπ υπήρξε εξευτελιστικός απέναντί της όταν ήταν και άλλοι παρόντες. Το 2014 το ζευγάρι ταξίδευε με το προσωπικό ασφαλείας του Ντεπ και ο ηθοποιός μπροστά σε αυτό είχε κάνει την Χερντ να νιώσει άβολα για τα γυρίσματά της, εκείνη την περίοδο, ερωτικών σκηνών με τον Τζέιμς Φράνκο, ρωτώντας την αν το απόλαυσε. 

«Δυσκολεύομαι να σας πω πόσο ντράπηκα γιατί μου μιλούσε κατ’ αυτόν τον τρόπο μπροστά σε κόσμο», είπε στο δικαστήριο.

Η Άμπερ Χερντ υποστήριξε επιπλέον πως ο Τζόνι Ντεπ υπήρξε παθολογικά ζηλιάρης μέσα στον γάμο τους, σε βαθμό που ήταν επεμβατικός στην καριέρα της τότε συζύγου του. Συχνά ο ηθοποιός εξοργιζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της Χερντ και φαίνεται να είχε μια εμμονή συγκεκριμένα με τον Τζέιμς Φράνκο, για τον οποίο επέμενε πως κάτι είχε συμβεί μεταξύ αυτού και της Χερντ στο παρελθόν. 

 

Με πληροφορίες από το NPR. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή