Χρώματα μαλλιών: 7 τάσεις θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή πριν το καλοκαίρι

Χρώματα μαλλιών: 7 τάσεις θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή πριν το καλοκαίρι

Αν είστε έτοιμες για μια μεγάλη αλλαγή, συμβουλευτείτε τον οδηγό της Vogue με όλα τα trending χρώματα τώρα.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καλοκαιρινοί μήνες φέρνουν πρώτους στις τάσεις τους πιο θερμούς τόνους στα μαλλιά, καθώς και το natural effect, το οποίο όμως φωτίζεται από μικρά και διακριτικά twists. H διάθεσή μας περιλαμβάνει όρεξη για αλλαγή και αυτή η μεταβατική περίοδος, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την άνοιξη, είναι ιδανική για να τολμήσουμε μια διαφορετική απόχρωση. Από το γλυκό καστανό, στο late 60s ξανθό με τις λεπτές ανταύγειες, το Instagram είναι γεμάτο με hair looks που θέλουμε να αντιγράψουμε, για αυτό και αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο ωραία παρακάτω. Αντλήστε έμπνευση και πειραματιστείτε με τα hair colors που θα σας οδηγήσουν στο καλοκαίρι.

Sun baked ξανθό

View this post on Instagram

A post shared by Delilah Summer Parillo (@lilahsummer)

 

Οι πιο ζεστές αποχρώσεις του ξανθού είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα. Το buttery blonde είναι ένα θερμό ξανθό, που ακτινοβολεί και μοιάζει να έχει ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.

Καστανοκόκκινο

Χρώματα μαλλιών: 7 τάσεις θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή πριν το καλοκαίρι-1
©Getty Images

Η Zendaya με το δυναμικό καστανοκόκκινο είναι ακόμη πιο γοητευτική. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, αλλά σίγουρα είναι trending, αφού περιέχει κόκκινους τόνους που ζεσταίνουν ομαλά το κλασικό καστανό.

Glossy μαύρο

View this post on Instagram

A post shared by UMI AKIYOSHI (@umiakiyoshi)

Το καθαρό μαύρο έχει επιστρέψει στις τάσεις, αλλά με την έξτρα λάμψη ως προϋπόθεση. Το glossy αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από τους ειδικούς και το καθιστά relevant ακόμη και το καλοκαίρι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή