Ο Νικ Κέιβ ευχαριστεί τους φανς του για τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του γιου του

Ο Νικ Κέιβ ευχαριστεί τους φανς του για τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του γιου του

«Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη» έγραψε μεταξύ άλλων ο μουσικός στο The Red Hand Files για τα διαδικτυακά γράμματα που λαμβάνει μετά τον θάνατο του Τζέθρο Λάζενμπι.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από 7 χρόνια, ο Νικ Κέιβ έχασε τον τότε 15χρονο γιο του, Άρθουρ Κέιβ, ύστερα από θανατηφόρα πτώση του στο Μπράιτον. Πριν λίγες μέρες, ο Αυστραλός μουσικός βίωσε και τον θάνατο του γιου του Τζέθρο Λάζενμπι. Ο Λάζενμπι ήταν 31 ετών, εργαζόταν ως μοντέλο στην Αυστραλία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. 

Όπως ήταν λογικό, το δυσάρεστο αυτό νέο προκάλεσε αίσθηση. Δεν ήταν λίγοι και οι θαυμαστές του Νικ Κέιβ που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους και να δείξουν την στήριξή τους στον μουσικό, μέσα από το The Red Hand Files, την πλατφόρμα δηλαδή μέσω της οποίας ο Κέιβ επικοινωνεί με το κοινό του τα τελευταία χρόνια. 

Έτσι, λοιπόν, η Τερέζα από την Αυστραλία, όπως υπογράφει μία χρήστρια, έγραψε στον Κέιβ:

«Δεν έχω ερώτηση για σένα σήμερα. Ήθελα απλά να στείλω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του Τζέθρο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω την συλλογική αγάπη όλων όσων διαβάζουν τα γράμματά σου. Αγάπη σε εσένα και όλη σου την οικογένεια». 

Ο Κέιβ με την σειρά του απάντησε:

«Αγαπητή Τερέζα. Ευχαριστώ για το γράμμα σου. Πολλοί ακόμα μου έχουν γράψει για τον Τζέθρο, στέλνοντας συλλυπητήρια και γράφοντας όμορφα πράγματα. Αυτά τα γράμματα είναι μια υπέροχη πηγή παρηγοριάς και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή σας».  

Στην συνέχεια, ο Αυστραλός μουσικός ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στα «καθήκοντά» του στο The Red Hand Files σε λίγες εβδομάδες από τώρα. 

 

Με πληροφοορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή