Δίκη Ντεπ-Χερντ: Όσα κατέθεσε η Κέιτ Μος

Δίκη Ντεπ-Χερντ: Όσα κατέθεσε η Κέιτ Μος

Το μοντέλο αρνήθηκε πως ο ηθοποιός την έσπρωξε ποτέ από σκάλες, όπως ισχυρίστηκε η Χερντ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυσυζητημένη δίκη του πρώην ζεύγους των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ συνεχίζεται σε δικαστήριο της Βιρτζίνια και σήμερα, 25 Μαΐου, ήταν η σειρά της Κέιτ Μος να καταθέσει. 

Το μοντέλο εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στο δικαστήριο, σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι της στην Αγγλία. 

Το όνομα της Κέιτ Μος είχε αναφερθεί από την Άμπερ Χερντ στην κατάθεσή της. Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ έκανε λόγο για φήμες που ήθελαν τον Ντεπ να είχε σπρώξει στο παρελθόν την Κέιτ Μος από τις σκάλες σε διακοπές τους στην Τζαμάικα, κατά την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι (υπήρξαν μαζί από το 1994 έως το 1998).

Η κατάθεση της Κέιτ Μος διήρκησε μόνο 3 λεπτά, στα οποία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο τότε σύντροφός της την έσπρωξε από την σκάλα. 

Όπως εξήγησε το μοντέλο, «Βγαίναμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι βγήκε πριν από μένα, είχε καταιγίδα. Όπως βγήκα από το δωμάτιο, γλίστρησα στις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου».

Συνέχισε λέγοντας πως, «Τσίριξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Αυτός ήρθε τρέχοντας να με βοηθήσει, με κουβάλησε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε πρώτες βοήθειες». 

Οι δικηγόροι της Χερντ αρνήθηκαν να εξετάσουν κατ’ αντιπαράσταση την Κέιτ Μος και έτσι, την αποδέσμευσαν από την δίκη.

 

Με πληροφορίες από τον Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή