Απορρίφθηκε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μέριλιν Μάνσον

Απορρίφθηκε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μέριλιν Μάνσον

Πρόκειται για αγωγή που είχε καταθέσει η πρώην βοηθός του, Άσλεϊ Γουόλτερς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 12 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τα τελευταία χρόνια τον Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική κακοποίηση, ανάμεσα σε αυτές και η πρώην σύντροφός του Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, όπως και η πρώην βοηθός του μουσικού, Άσλεϊ Γουόλτερς. 

Η τελευταία, μήνυσε τον κατά κόσμον Μπράιαν Γουόρνερ τον περασμένο Μάιο για σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμό και παρενόχληση.

Η Γουόλτερς δούλεψε για λογαριασμό του Μέριλιν Μάνσον από το 2010 μέχρι το 2011, οπότε και ισχυρίστηκε ότι συνέβησαν οι παραπάνω απρεπείς συμπεριφορές. 

Τώρα η εν λόγω μήνυση απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον δικαστή Μάικλ Στερν, «Η ενάγουσα έχει καταθέσει πολύ λίγα στοιχεία και πολύ αργά για να κρατήσουμε αυτή την υπόθεση στο δικαστήριο».

Ανάμεσα στις άλλες γυναίκες που έχουν μηνύσει τον Μάνσον βρίσκεται ο ηθοποιός Εζμέ Μπιάνκο, το μοντέλο Άσλεϊ Μόργκαν Σμίθλαϊν, αλλά και μια ανώνυμη γυναίκα που ισχυρίζεται πως έβγαινε με τον μουσικό το 2011. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή