Έλεν ΝτιΤζένερις: Διακοπές στο Μαρόκο μετά το τέλος της εκπομπής της

Έλεν ΝτιΤζένερις: Διακοπές στο Μαρόκο μετά το τέλος της εκπομπής της

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen DeGeneres) απολαμβάνει λίγη ηρεμία και τις ομορφιές του Μαρόκου με την σύζυγό της Πόρσια ντε Ρόσι, μετά το τέλος της δημοφιλούς εκπομπής της «Ellen DeGeneres Show» η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.

Ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε στην αγορά του Μαρακές για ψώνια καθώς και σε ρουφ γκάρντεν πολυτελούς εστιατορίου. Η Ελεν άφησε το χαρακτηριστικό στύλ της εκπομπής και σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΤ έγινε πιο απλή φορώντας χακί παντελόνι και ένα λευκό λινό πουκάμισο.

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Βόρεια Αφρική έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφότου η Έλεν αποχαιρέτησε τους φάνς της από το ομώνυμο talk show ευχαριστώντας τους για την αγάπη και την υποστήριξή τους.

«Αν έχω καταφέρει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να είναι ότι σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας- ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Η τελευταία εκπομπή ήταν συγκινητική για εκείνη. Αισθάνεται το “τέλος” μιας εποχής, αλλά είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Εχει μία γλυκόπικρη αίσθηση», δήλωσε μία πηγή στο ET.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή