Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν φωτογραφία της Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια

Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν φωτογραφία της Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια

Η μικρή έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της.

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η Λίλιμπετ, η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και οι γονείς της έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της.

Είναι μόλις η δεύτερη φωτογραφία της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ που έχει κυκλοφορήσει, καθώς η προηγούμενη είχε δημοσιευτεί όταν ήταν ακόμα μωρό.

Η μικρή φαίνεται ότι έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της, ενώ χαμογελάει καθώς παίζει στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στη Βρετανία, στο περίφημο Frogmore Cottage.

Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν φωτογραφία της Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια-1
Φωτ. Twitter

Η Λίλιμπετ – Νταϊάνα Mαουντμπάτεν – Ουίντσορ, η οποία έχει ονομαστεί προς τιμήν της προγιαγιάς και της γιαγιάς της, είχε τα πρώτα γενέθλιά της το Σάββατο 4 Ιουνίου. Οι γονείς της κάλεσαν συγγενείς και στενούς φίλους για ένα «χαλαρό πικνίκ» στην αυλή του Frogmore Cottage.

Ο φωτογράφος και οικογενειακός φίλος που τράβηξε το στιγμιότυπο μοιράστηκε και άλλη μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μέγκαν με την κόρη της στο Twitter.

Αντί για δώρα για τα γενέθλια της κόρης τους, Χάρι και Μέγκαν ζήτησαν από τον απλό κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση World Central Kitchen, η οποία παρέχει γεύματα σε χώρες που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστική, κλιματική ή άλλες κρίσεις.

Η οικογένεια των Σάσεξ θεωρείται ότι έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, έχοντας κρατήσει αρκετά χαμηλό προφίλ κατά το εορταστικό τετραήμερο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Ήταν μεν παρόντες στην τελετή της Πέμπτης, καθώς και στη λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου αλλά δεν εθεάθησαν στο παλάτι του Μπάκινγχαμ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια ούτε ήταν παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.

Χάρι και Μέγκαν έχουν άλλο ένα παιδί, τον μικρό Άρτσι που γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Με πληροφορίες από Guardian

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή