Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-σουρεαλιστικό-σύμπαν-του-toiletpaper-προσγε-561919990

Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης

Υπάρχουν κόσμοι στους οποίους η φωτιά μπορεί να παγώνει; Μπορεί ένα εύθραυστο αβγό να σηκώσει το βάρος ενός βράχου; Είναι το άπειρο το νέο όριο; Πώς το διαφορετικό είναι συγχρόνως και ίδιο; Στο σουρεαλιστικό σύμπαν που δημιούργησε το εμβληματικό περιοδικό TOILETPAPER για το glo, όλα είναι δυνατά και η ζωή είναι πιο απολαυστική όταν δεν είμαστε αντιμέτωποι με δυαδικές επιλογές και οι αντίθετες δυνάμεις συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται.

Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης-1

Το TOILETPAPER, που φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια ζωής, είναι το δημιουργικό παιδί του Ιταλού φωτογράφου Pierpaolo Ferrari και του καλλιτέχνη Maurizio Cattelan, μια πολύχρωμη, ανατρεπτική, εξαμηνιαία έκδοση, με ισχυρό και διαρκές αποτύπωμα στον χώρο των εκδόσεων, της τέχνης και της ποπ κουλτούρας. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ πάθους, έχει δηλώσει ο Ferrari, ένα πνευματικό ξέσπασμα που προέκυψε από μια κοινή εμμονή των δυο ανήσυχων δημιουργών. Τα ευφάνταστα, προκλητικά φωτογραφικά κολάζ του αποθεώνουν το χρώμα, συνδυάζουν την εμπορική και την καλλιτεχνική φωτογραφία, μοιάζουν με μια διασκεδαστική, λίγο ξέφρενη γιορτή όπου συνυπάρχουν και ξεφαντώνουν η τέχνη και η ποπ κουλτούρα.

Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης-2

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου παρουσιάστηκε στο πιο σουρεάλ πάρτι της Αθήνας, με την παρουσία του Pierpaolo Ferrari, η νέα συνεργασία του TOILETPAPER με το glo, μια limited edition συλλογή τεσσάρων original designs, τα οποία ενσαρκώνουν τον μη συμβιβασμό, δείχνοντας εικόνες και κόσμους που μοιάζουν φαινομενικά αντίθετοι.

Το σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER, προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης-3

Τέσσερις ανατρεπτικοί Έλληνες δημιουργοί, οι Apostolos Mitropoulos, Silot, Studio Materiality και Super Foteini, εμπνεύστηκαν από τα σχέδια της συλλογής του TOILETPAPER και προσέθεσαν τη δική τους εικαστική ερμηνεία σε αυτά, στήνοντας το δικό τους surreal σύμπαν σε τέσσερα δωμάτια του Gatsby Athens Hotel. 

Οι καλεσμένοι καταδύθηκαν στο RADICAL-POP σύμπαν του TOILETPAPER, περιηγήθηκαν στα experience rooms των δημιουργών, φωτογραφήθηκαν με τις surreal εικαστικές εγκαταστάσεις και χόρεψαν στους ρυθμούς της D’Arcy Foxx, απολαμβάνοντας 4 κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους τέσσερις πολύχρωμους κόσμους του TOILETPAPER για το glo. 

Μάθε περισσότερα εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή