Δροσερή απόδραση στο Xenia Palace Portaria
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δροσερή-απόδραση-στο-xenia-palace-portaria-561908101

Δροσερή απόδραση στο Xenia Palace Portaria

Καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα. Η υπέροχη φύση και ο καθαρός αέρας του βουνού είναι το τέλειο σκηνικό για τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου αλλά και για πολυήμερες διακοπές στη δροσιά. Και δεν υπάρχει ιδανικότερο ξενοδοχείοπροορισμός από το όμορφο και φιλόξενο Xenia Palace Portaria στην Πορταριά Πηλίου.

Δροσερή απόδραση στο Xenia Palace Portaria-1

Χτισμένο στην είσοδο του χωριού, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και απέναντι από το εκκλησάκι του Αγίου Ταξιάρχη, το Xenia Palace Portaria απολαμβάνει ανεμπόδιστα τη μαγευτική θέα στον Βόλο και τον Παγασητικό. Χαρακτηριστικό δείγμα των Ξενία, που χτίστηκαν από τον ΕΟΤ στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, εποπτεύει την Πορταριά από το πιο προνομιακό σημείο της

Δροσερή απόδραση στο Xenia Palace Portaria-2

Στο Xenia Palace Portaria θα σας φροντίσουν όπως σας αξίζει, με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στην πολυτέλεια της άριστης εξυπηρέτησης. Το προσωπικό του ξενοδοχείου θα σας «κερδίσει» με τον επαγγελματισμό του από την πρώτη στιγμή, εξασφαλίζοντας αξέχαστη διαμονή. Θα χαλαρώσετε αφήνοντας το βλέμμα να απλωθεί στη μοναδική θέα στον Βόλο και τον Παγασητικό, θα απολαύσετε τον ύπνο σας σε άνετα και καθαρά δωμάτια με υπέροχα κλινοσκεπάσματα, κλείνοντας τον κλιματισμό και ανοίγοντας τα παράθυρα, ώστε το δροσερό αεράκι του βουνού να σας νανουρίσει γλυκά. Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον πλούσιο πρωινό μπουφέ του εστιατορίου «Belvedere», στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όπου την παράσταση κλέβουν τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα: ψωμί από τον φούρνο του χωριού, χειροποίητες μαρμελάδες από τον γυναικείο συνεταιρισμό της Πορταριάς, κ.ά. Αν πάλι κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, μην ανησυχείτε: έχετε πάντα την επιλογή του continental πρωινού στο δωμάτιό σας έως τις 11 π.μ. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τη φανταστική μαρμελάδα ακτινίδιο που φτιάχνει ο νεαρός σεφ του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για το φαγητό αξιώσεων, που σερβίρεται στη βεράντα του «Belvedere» με θέα στην πισίνα. Και δεν υπάρχει, βέβαια, καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια σας στο Πήλιο από ένα δείπνο στο δεύτερο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το «La Veranda», στην πλακόστρωτη πλατεία κάτω από τη σκιά πανύψηλων δέντρων με την εκπληκτική θέα στον Βόλο και τον Παγασητικό.

Δροσερή απόδραση στο Xenia Palace Portaria-3

Όμως μία φορά στην Πορταριά δεν είναι ποτέ αρκετή. Η πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά είναι παντού, η φύση ηρεμεί τον επισκέπτη. Ζήστε την εμπειρία Xenia Palace Portaria και είναι σίγουρο πως θα επιστρέψετε. Για τις βόλτες στα λιθόστρωτα σοκάκια του χωριού και τα παλιά αρχοντικά, για τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τις ευωδιαστές αυλές, τα λουκούλλεια γεύματα με τα τοπικά καλούδια και τις απολαυστικές πεζοπορίες στο βουνό: η όμορφη Μακρυνίτσα απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα και σας καλεί να την ανακαλύψετε! Αυτό το καλοκαίρι, το Πήλιο είναι ο προορισμός και το Xenia Palace Portaria η ιδανική βάση για τις εξορμήσεις σας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή