Κοτλέ και φελλός στην Porsche του σχεδιαστή καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon

Κοτλέ και φελλός στην Porsche του σχεδιαστή καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά ο σχεδιαστής καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon αποκαλύπτει στο σύνολό του το προσωπικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του, μια Porsche Taycan 4 Cross Turismo. Το εντυπωσιακό εξωτερικό του art car είχαμε δει τον περασμένο Μάρτιο στο φεστιβάλ South x Southwest του Όστιν του Τέξας, αλλά πλέον αποθαυμάζουμε και το εσωτερικό του· στο οποίο, η χρωματική παλέτα του εξωτερικού με τα χρώματα με τα παράξενα ονόματα – Nash Blue, Sean Peach, Loretta Purple and Ashley Green – συμπληρώνεται με κοτλέ και φελλό.

Κοτλέ και φελλός στην Porsche του σχεδιαστή καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon-1

Δουλεύοντας στο art car του, ο Sean Wotherspoon άντλησε από την εμπειρία του στον σχεδιασμό αθλητικών υποδημάτων, ιδιαιτέρως του Nike Air Max 97/1 του 2018 στο οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποίησε κοτλέ. Σπανίως το υλικό αυτό εμφανιζόταν σε αθλητικά υποδήματα και έκτοτε είναι το σήμα κατατεθέν του ντιζάινερ μόδας. Στο εσωτερικό της Porsche Taycan, χρησιμοποιήθηκε κοτλέ ταπετσαρία σε απόχρωση Atacama Beige μιας και ο Wotherspoon, ως αυστηρός βέγκαν που είναι, απέκλεισε τη χρήση δέρματος.

Κοτλέ και φελλός στην Porsche του σχεδιαστή καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon-2

Για την πολύχρονη ιστορία της Porsche με τα art cars, o Robert Adler, Chief Marketing Officer στην αυτοκινητοβιομηχανία, υπογράμμισε: «Από την ψυχεδελική 356 της Janis Joplin τη δεκαετία του 1960 μέχρι την 911 RSR που σχεδίασε ο Richard Philips το 2019 – η λίστα εμβληματικών art cars από την Porsche είναι ήδη μεγάλη. Τα art cars ταιριάζουν πολύ στην Porsche. Η δημιουργική σχεδιαστική δουλειά με καλλιτέχνες μας εμπνέει και μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το εμπορικό σήμα χωρίς στην ουσία να το αλλάζουμε».

Κοτλέ και φελλός στην Porsche του σχεδιαστή καθημερινής ένδυσης Sean Wotherspoon-3

Η ομάδα επικοινωνίας μάρκετινγκ της αυτοκινητοβιομηχανίας έφερε τον Wotherspoon σε επαφή με τους σχεδιαστές στη Style Porsche. Ο Wotherspoon επισκέφτηκε πολλές φορές το Porsche Design Studio στο Weissach της Γερμανίας, επιβλέποντας επί τόπου τη δημιουργία του art car του. Όσον αφορά τις παράξενες ονομασίες των χρωμάτων, ο Volker Müller, Head of Color and Trim στη Style Porsche, διευκρίνισε: «Αφότου εξηγήσαμε τη σημασία να έχουν μοναδικές ονομασίες, ο Sean έδωσε στα χρώματα ονόματα μελών της οικογένειάς του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη designboom magazine (@designboom)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή