Το ιδανικό light πρωινό για επίπεδη κοιλιά

Το ιδανικό light πρωινό για επίπεδη κοιλιά

Η Anaïs Jazmine, δημιουργός της μεθόδου BellySculpting, αποκαλύπτει τις τροφές που πρέπει να καταναλώνουμε το πρωί, για να αποφύγουμε το φούσκωμα στην κοιλιά.

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωινό είναι και το πιο σημαντικό γεύμα, αφού μπορεί να μας χαρίσει ενέργεια όλη την ημέρα. Αρκεί να κάνουμε τις σωστές διατροφικές επιλογές, για να αποφύγουμε την κατακράτηση υγρών και το ενοχλητικό πρήξιμο.

Η μέθοδος εκγύμνασης Belly Sculting Method της Anaïs Jazmine, συνδυάζει το “Stomach Vacuuming”, μια τεχνική αναπνοών που ενεργοποιεί τους μυς της κοιλιακής χώρας, μαζί με ασκήσεις Pilates. Παράλληλα περιλαμβάνει και συμβουλές διατροφής που στόχο έχουν να μας κάνουν να ακούσουμε το σώμα μας, μέσω της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η Anaïs Jazmine εστιάζει σε τροφές που προστατεύουν το μικροβίωμα, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και καταπολεμούν το φούσκωμα στην κοιλιά. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο πρωινό για επίπεδη κοιλιά;

Η ίδια μας προτείνει το υγιεινό πρωινό που καταναλώνει η ίδια καθημερινά, έναν συνδυασμό από ρόφημα και morning bowl, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που αντιμετωπίζουν την ενοχλητική κατακράτηση υγρών και το ανεπιθύμητο φούσκωμα. Ακολουθήστε τις καλοκαιρινές συμβουλές διατροφής που μοιράστηκε με τη Vogue.

Το ρόφημα για επίπεδη κοιλιά

Ένα ποτήρι ζεστό νερό και 2 κ.σ. οργανικό μηλόξυδο

Αυτό το ζεστό ρόφημα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και καθαρίζει τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ίδια προτείνει να καταναλώνετε αυτό το ρόφημα με άδειο στομάχι. Το μηλόξυδο προωθεί την απώλεια λίπους, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, και έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Παράλληλα βοηθά στην πέψη και την απώλεια βάρους.

Το ιδανικό light πρωινό για επίπεδη κοιλιά-1
©Gala Gonzalez/Instagram

Το πρωινό γεύμα

Για ένα μπολ: γιαούρτι καρύδας, κόκκινα φρούτα εποχής όπως φράουλες και μούρα, δύο κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου

Το συγκεκριμένο γεύμα ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά και έχει πλούσια διατροφική αξία. Τα κόκκινα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βιταμίνη C, το γιαούρτι καρύδας περιέχει λιπίδια, ενώ το βούτυρο αμυγδάλου καταπολεμά την ανάγκη για γλυκό και είναι πλούσιο σε διατροφική αξία.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα υγιεινό πρωινό που θα δημιουργήσει αίσθηση κορεσμού για αρκετές ώρες, ώστε να αποφύγετε τα περιττά σνακ.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή