Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μετακομίζουν στο Ουίνδσορ

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μετακομίζουν στο Ουίνδσορ

Προκειμένου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να βρίσκονται πιο κοντά στην Βασίλισσα Ελισάβετ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Adelaide Cottage» στο Ουίνσδορ πρόκειται να μετακομίσουν μέσα στο καλοκαίρι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. 

Ο λόγος της μετακόμισης, σύμφωνα με πηγή του παλατιού, είναι ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλουν να βρίσκονται πιο κοντά στην Βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η μονάρχης, μετά από τον θάνατο του Φίλιππου, περνάει μεγάλα διαστήματα στο Μπέρκσαϊρ, όπου βρίσκεται μόνη με το προσωπικό, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. 

Ολόκληρη η οικογένεια προσπαθεί να περνάει πολύ χρόνο με την Ελισάβετ, από όταν πέθανε ο Φίλιππος, ενώ, λέγεται ότι η Βασίλισσα συνεχίζει να αναθέτει στον Ουίλιαμ επιπλέον βασιλικά καθήκοντα και ότι επικοινωνούν αρκετές φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «ο Πρίγκιπας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση. Η απώλεια του Δούκα του Εδιμβούργου έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη οικογένεια. Ήταν ένας υπέροχος σύμβουλος για εκείνον ενώ είναι πολύ προστατευτικός με την γιαγιά του».

Για την ώρα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περνούν τον χρόνο τους ανάμεσα στη βάση τους στο Λονδίνο, όπου έχουν και τα γραφεία τους, και της εξοχικής τους κατοικίας, το Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ. Το δεύτερο αυτό σπίτι ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το νέο τους σπίτι χτίστηκε το 1831 στην καρδιά ενός βασιλικού κτήματος 655 στρεμμάτων και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και το κάστρο Ουίνδσορ.

Ανακαινίστηκε το 2015, επομένως δεν απαιτούνται άλλες δαπανηρές ανακαινίσεις ή πρόσθετη ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Η Sun ανέφερε ότι δεν υπάρχει οικιακό προσωπικό στο νέο σπίτι του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή