Ιταλικό μανικιούρ: To trick για κομψά νύχια

Ιταλικό μανικιούρ: To trick για κομψά νύχια

Οι nail experts μας προτείνουν να υποκύψουμε στο ιταλικό μανικιούρ, για ένα chic αποτέλεσμα.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι γνωρίζουν το γαλλικό μανικιούρ, τώρα όμως το ενδιαφέρoν στρέφεται στο ιταλικό μανικιούρ, που έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση. Πρόκειται για το νέο αγαπημένο μανικιούρ των nail artists, που δείχνει ακόμα και τα κοντά νύχια πιο μακριά και super elegant.

Το ιταλικό μανικιούρ είναι στην ουσία μια τεχνική βαφής, που δημιουργεί αυτό το εφέ στα νύχια. Ο στόχος είναι να εφαρμόσετε το βερνίκι με μεγάλη προσοχή, αφήνοντας ένα πολύ μικρό κενό στο πλαϊνά, και χωρίς να αγγίξετε τις άκρες. Στην συνέχεια με το ίδιο χρώμα και χρησιμοποιώντας ένα πολύ λεπτό πινέλο, ζωγραφίζετε δύο κάθετες γραμμές στα πλαϊνά, δημιουργώντας στην ουσία ένα πλαίσιο. Ένα άλλος τρόπος να υιοθετήσετε το ιταλικό μανικιούρ, είναι να εφαρμόσετε το βερνίκι ακολουθώντας ένα σχήμα U και αφήνοντας ελάχιστο κενό ανάμεσα στα νύχια και το δέρμα.

Ιταλικό μανικιούρ: Σε ποια νύχια ταιριάζει;

Στην ουσία ο στόχος του ιταλικού μανικιούρ, είναι να δείχνει ακόμα και τα πολύ κοντά νύχια πιο μακριά, σαν αμυγδαλωτά. Γι’ αυτό και εφαρμόζεται σε στρογγυλά ή οβάλ νύχια και όχι σε τετράγωνα.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools_)

Το italian manicure ταιριάζει περισσότερο σε μονόχρωμα νύχια, ώστε το εφέ να είναι ομοιόμορφο. Είτε επιλέξετε milky αποχρώσεις, είτε πιο σκούρα χρώματα όπως το μπλε ή το κόκκινο, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα δείχνει ultra θηλυκό.

Οι celebrities όπως η Selena Gomez, έχουν ήδη υιοθετήσει τη νέα hot τάση στα νύχια, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να υποκύψουμε στο ιταλικό μανικιούρ.

 

View this post on Instagram

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools_)

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή