Παντρεύτηκαν κρυφά στο Λας Βέγκας Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Παντρεύτηκαν κρυφά στο Λας Βέγκας Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Δεκαεπτά χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ύστερα από μια «επική» επανασύνδεση, οι «Bennifer» δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί πριν από 17 χρόνια να ακύρωσαν τους αρραβώνες τους και να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως έπειτα από μια «ιστορική» επανασύνδεση ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενής. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Έκανε υπομονή είκοσι χρόνια», έγραψε η τραγουδίστρια στην προσωπική της ιστοσελίδα, επιβεβαιώνοντας την είδηση του γάμου με τον ηθοποιό.

Όπως ανέφερε η ίδια, το ζευγάρι πέταξε μέχρι την «πόλη της αμαρτίας» το Σάββατο και έλαβε άδεια για γάμο, ο οποίος τελέστηκε σε ένα από τα πολλά παρεκκλήσια της πόλης που έχουν φτιαχτεί για αυτό τον σκοπό. Σύμφωνα μάλιστα με τα επίσημα αρχεία της πόλης, η JLo σκοπεύει να πάρει και το επίθετο Άφλεκ.

«Ο κόσμος έχει δίκιο όταν λέει ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αγάπη. Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε πολλή αγάπη, μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε απίστευτα παιδιά και μια ζωή για την οποία ανυπομονούμε», τόνισε ενθουσιασμένη η σταρ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, στον γάμο ήταν παρόντες μόνο τρεις καλεσμένοι: η μητέρα και τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2002 και αρραβωνιάστηκε το 2003, αλλά τελικά χώρισε μετά από ένα χρόνο. Πέρσι, ήρθε η επανασύνδεση για τους «Bennifer».

Όσο ήταν χώρια, η JLo είχε αρραβωνιαστεί και είχε παντρευτεί τρεις φορές. Ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια (από το 2004 έως το 2014) με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Από την άλλη, ο Άφλεκ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ από το 2005 έως το 2018. Μαζί έχουν τρία παιδιά.

Με πληροφορίες από BBC, People

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή