Άντονι Χόπκινς, σήκω χόρεψε συρτάκι (βίντεο)

Άντονι Χόπκινς, σήκω χόρεψε συρτάκι (βίντεο)

Δείτε τον ηθοποιό να γίνεται για λίγο Αλέξης Ζορμπάς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά την διάρκεια της καραντίνας, ο λογαριασμός του Άντονι Χόπκινς στο Instagram υπήρξε από τους πιο διασκεδαστικούς, μιας και ο ηθοποιός είχε μετατρέψει το προφίλ του σε κάτι σαν ημερολόγιο καραντίνας, ανεβάζοντας βίντεο στα οποία μας έδειχνε, πάντα με ελαφρύ βλέμμα…φρίκης, πώς περνούσε τον χρόνο του στο σπίτι του. 

Πολλά ήταν αυτά που ο Χοπκινς είχε κάνει στο lockdown, πάντως, το να χορέψει συρτάκι δεν ήταν ένα από αυτά. 

Μέχρι τώρα. Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram τον βλέπουμε, μεταξύ άλλων, να χορεύει υπό την μουσική υπόκρουση του «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη. 

Αφού, λοιπόν, χόρεψε cumbia, σε προηγούμενη ανάρτησή του (που μάζεψε θετικά σχόλια, αν κρίνουμε από τις ευχαριστίες στο νέο post) ο Χόπκινς αποφάσισε να «ταξιδέψει» από την Λατινή Αμερική στην Μεσόγειο, με τον πλέον χαρακτηριστικό ελληνικό χορό αλλά και το κομμάτι που έρχεται στο μυαλό όλων στο άκουσμα της χώρας μας. 

Ο ηθοποιός, στο post του γράφει επιπλέον πως αυτό τον καιρό δουλεύει κάτι νέο. Πάντως, στα σχόλια της δημοσίευσης βρίσκουμε και τον Μάικλ Ντάγκλας να εύχεται στον Άντονι Χόπκινς να έχει ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Όσο χορεύει έτσι, όλα θα πάνε καλά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή