Από τον Μάτζικ Τζόνσον έως τον Ελον Μασκ: Οι πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού

Από τον Μάτζικ Τζόνσον έως τον Ελον Μασκ: Οι πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού

Ποιες διασημότητες επισκέφτηκαν φέτος την Ελλάδα και τη διαφήμισαν με φωτογραφίες και βίντεο στα σόσιαλ μίντια.

4' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξυμνούν την Ελλάδα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, το Facebook, το Twitter, το TikTok και την συστήνουν για διακοπές στους εκατομμύρια ακόλουθούς τους. 

Προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μόδας και της τεχνολογίας όπως οι Μάτζικ Τζόνσον, Έλον Μασκ, Κιάρα Φεράνι, Σερένα Γουίλιαμς, Εύα Μέντες «διαφημίζουν» ασταμάτητα τα νησιά, τις παρελίες, το φαγητό και τα αξιοθέατα της χώρας μας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. 

Ποιοι επώνυμοι επέλεξαν φέτος την Ελλάδα για μερικές μέρες χαλάρωσης κάτω από τον ελληνικό ήλιο;

Μάτζικ Τζόνσον

Ο θρύλος του NBA βρέθηκε στις αρχές Ιουλίου στη Σαντορίνη μαζί με τη σύζυγό του, Κούκι, αναρτώντας στο Twitter εικόνες με θέα το γαλάζιο της θάλασσας αλλά και το ηφαίστειο. Στη συνέχεια, οι δυό τους επισκέφτηκαν την Αθήνα όπου ο δημοφιλής πρώην καλαθοσφαιριστής εντυπωσιάστηκε από την ιστορία της, από την Ακρόπολη, το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού και τα Προπύλαια. 

«Σήμερα, είχα μια μοναδική εμπειρία γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφτήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά αξιοθέατα συμπεριλαμβανομένου του Παρθενώνα αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών. 

Αργότερα, κατευθύνθηκε με το γιοτ του στο Ιόνιο. Μαζί του ήταν και οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και L.L. Cool J. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον Ισθμό της Κορίνθου. «Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο», ανέφερε στη λεζάντα. 

View this post on Instagram

A post shared by Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson)

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson)

Έλον Μασκ

Την Μύκονο επέλεξε ο Έλον Μασκ για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος των Tesla και SpaceX βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων, μαζί με και την σύζυγό του και σχεδιάστρια μόδας Σάρα Στάντιγκερ καθώς και έναν φίλο του. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μασκ βρίσκεται πάνω σε γιοτ και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Κιάρα Φεράνι

«Καλώς ήρθατε στην Ύδρα», έγραψε η Κιάρα Φεράνι στην λεζάντα της πρώτης της ανάρτησης από το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού. Η διάσημη Ιταλίδα επιχειρηματίας, μπλόγκερ, σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες της διαμονής της στο νησί που επισκέφτηκε μαζί με φίλες της. Από τις βόλτες της στα σοκάκια, μέχρι το μπάνιο στην παραλία Μανδράκι και τις εκδρομές με θαλάσσιο ταξί, η Φεράνι φάνηκε να απολαμβάνει το ταξίδι της στην Ελλάδα. 

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Σερένα Γουίλιαμς

«Μια στιγμή στην Αθήνα, μια ολόκληρη ζωή αναμνήσεων», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς στην λεζάντα ενός βίντεο από τις οικογενειακές της διακοπές στην πόλη.

Η διάσημη τενίστρια και κάτοχος πολλών τίτλων σε Grand Slam ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Αλέξις Οχάνιαν και την μικρή τους κόρη Ολυμπία. Οι τρεις τους επισκέφτηκαν μνημεία και αξιοθέατα της πόλης, με την Γουίλιαμς να δημοσιεύει βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok μιλώντας για την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας.

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

 

 

Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ 

Το ζεύγος προτίμησε την Αντίπαρο για τις διακοπές του στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου. Οι δυό τους, ήρθαν αθόρυβα μαζί με τις δύο κόρες τους στη χώρα και λίγο μετά την άφιξη, η Μέντες άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα σοκάκια του νησιού και σε εστιατόριο. Στις εικόνες που κοινοποίησε, δεν φαίνεται ο Γκόσλινγκ, παρά μόνο η ίδια. 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

 

Τζον Τραβόλτα

Στην Αθήνα βρέθηκε και ο Τζον Τραβόλτα τον Ιούλιο, δημοσιεύοντας στο Instagram εικόνες και βίντεο από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη αλλά και τους δρόμους της πόλης. Ο ηθοποιός αγαπάει πολύ τη χώρα μας, την οποία επισκέφτεται πολύ συχνά. 

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

 

 

Μπιλ Γκέιτς

Στο τέλος Ιουλίου, ο ιδρυτής της Microsoft ταξίδεψε στην Αθήνα με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για επαγγελματική συνάντηση και αργότερα συνέχισε τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκέιτς διέμεινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

View this post on Instagram

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Ροζαλία

Στις αρχές Ιουνίου, η διάσημη Ισπανίδα τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους ακόλουθούς της στο Instagram με τις στιλιστικές επιλογές κατά τη διαμονή της στη Σαντορίνη, μαζί με τον σύντροφό της. Η 28χρονη Ροζαλία έκανε βόλτες στα σοκάκια του νησιού, φωτογράφισε το ξενοδοχείο όπου έμεινε, το φαγητό και τις βόλτες με το γιοτ. Μάλιστα, σε μια από τις αναρτήσεις της έγραψε στα ελληνικά: «Γεια σας, μου αρέσουν οι ντομάτες και οι ελιές εδώ και δεν θέλω να φύγω άλλο από εδώ». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή