Οι Lionesses «το σηκώνουν» στο Euro και η ράπερ Lioness λαμβάνει τα συγχαρητήρια

Οι Lionesses «το σηκώνουν» στο Euro και η ράπερ Lioness λαμβάνει τα συγχαρητήρια

Αυτά συμβαίνουν όταν μόλις δύο γράμματα χωρίζουν το όνομά σου από αυτό της νικήτριας ομάδας στο Euro γυναικών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό του Euro γυναικών στο οποίο οι Λέαινες, δηλαδή, οι Lionesses, έκανε την Αγγλία να πει περήφανα «It’s coming home». 

Η ομάδα της Αγγλίας, επικράτησε της Γερμανίας στον τελικό που έγινε στο Γουέμπλεϊ με 2-1, σε ένα στάδιο γεμάτο με 87.000 άτομα. 

Ο αγώνας υπήρξε κομβικός για το γυναικείο ποδόσφαιρο, μιας και έγινε αυτός που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι θεατές στην Βρετανία ποτέ στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Πολλοί πανηγύρισαν για την νίκη της ομάδας τόσο στην πραγματικό, όσο και στον ψηφιακό κόσμο. Στον δεύτερο, όμως, συνέβη και ένα αστείο…ευτράπελο: πολλοί χρήστες θέλησαν να στείλουν συγχαρητήρια στις Lionesses κι αντ’ αυτού, έστειλαν, τελικά, στην ράπερ Lioness.

Το προφίλ της ράπερ στο Twitter είναι @lionesses, κάτι που οδήγησε πολλούς οπαδούς να της στείλουν κατά λάθος μήνυμα με συγχαρητήρια. 

Βέβαια, βγήκε και κάτι καλό για την ράπερ από αυτό: εντός λίγων ωρών συγκέντρωσε 10.000 likes και πολλά σχόλια, όταν σχολίασε η ίδια με Tweet το γεγονός ότι έχει λάθος αναφορές στο Twitter.

Αυτά συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή