Για τον Έλον Μασκ, το «Rings of Power» θα έκανε «τον Τόλκιν να σηκωθεί από τον τάφο του»

Για τον Έλον Μασκ, το «Rings of Power» θα έκανε «τον Τόλκιν να σηκωθεί από τον τάφο του»

«Γενναία, έξυπνη και καλή» Γκαλάντριελ - «δειλοί και βλάκες» άντρες της σειράς, 1-0 για τον μεγιστάνα, που δεν έχει να πει και τα καλύτερα για την νέα σειρά του «Lord of the Rings»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Rings of Power», δηλαδή η νέα prequel σειρά του «Lord of the Rings», απέδειξε πως ο κόσμος διψούσε να δει λίγο ακόμα από το απέραντο σύμπαν του Τόλκιν. Άλλωστε, 25 εκατομμύρια θεατές στην πρώτη ήδη ημέρα κυκλοφορίας μιλούν από μόνα τους. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να δουν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς ήταν και ο Έλον Μασκ κι όπως φαίνεται, δεν του άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Για την ακρίβεια, το αφεντικό της Tesla είπε πως «Σχεδόν κάθε άντρας χαρακτήρας ως τώρα είναι δειλός, βλάκας ή και τα δύο». Βέβαια, βρήκε κάτι που του άρεσε στη σειρά: «Μόνο η Γκαλάντριελ είναι γενναία, έξυπνη και καλή». 

Όσο για την συνολική του αποτίμηση της σειράς ως τώρα; «Ο Τόλκιν θα σηκωθεί από τον τάφο του», τουίταρε ο Μασκ. 

Η γνώμη του Μασκ δεν άρεσε σε όλους. Ενδεικτικά, όταν κάποιος χρήστης του Twitter ζήτησε από τον Νιλ Γκέιμαν, που υπογράφει το «The Sandman» να σχολιάσει αυτά που είπε ο δισεκατομμυριούχος, τότε αυτός είπε αφοπλιστικά: «Ο Έλον Μασκ δεν έρχεται σε εμένα για συμβουλές ως προς το πώς να αποτύχει στην εξαγορά του Twitter, κι εγώ δεν πάω σε αυτόν για κινηματογραφική, τηλεοπτική ή λογοτεχνική κριτική». 

Μια καλή αφορμή για να αναζοπυρωθεί η κόντρα μεταξύ του Έλον Μασκ και του αφεντικού της Amazon, Τζεφ Μπέζος…

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT