To μανικιούρ του Φθινοπώρου είναι σοκολατί

To μανικιούρ του Φθινοπώρου είναι σοκολατί

Το νέο nail trend που έχει τώρα την προσοχή μας, το υιοθέτησε πρώτη η Hailey Bieber.

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στο καλοκαίρι είδαμε τα glazed donut nails της Hailey Bieber να γίνoνται viral στα social media και το TikTok. Αυτό το glam μανικιούρ με την διακριτική λάμψη, την milky-nude απόχρωση και το περλέ φινίρισμα, θα παραμείνει στη μόδα και τη νέα σεζόν, με μια μικρή αλλαγή ώστε να συμβαδίζει περισσότερο και με τα χρώματα αυτής της εποχής. Η επιβεβαίωση ήρθε φυσικά από την Hailey Bieber, που υιοθέτησε ήδη τα glazed donut nails του φθινοπώρου, τα οποία όπως βλέπουμε έχουν σοκολατί απόχρωση.

Το σούπερ μόντελ εμφανίστηκε με almond-shaped νύχια σε chocolate χρώμα κα με το απαραίτητο περλέ τελείωμα. Τα νύχια της έχουν τη σωστή δόση λάμψης για να μπορούν να μας συνοδεύουν στις everyday εμφανίσεις και φυσικά στα βραδινά looks, ενώ αυτό το swirl εφέ που βλέπουμε είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το φθινόπωρο 2022.

To μανικιούρ του Φθινοπώρου είναι σοκολατί-1

©Hailey Bieber/ Instagram

Αυτό σημαίνει πως βαδίζοντας προς το χειμώνα, τα glazed donut nails ίσως και να αποκτήσουν ακόμα πιο σκούρο χρώμα, διατηρώντας πάντα αυτή τη λάμψη που θυμίζει το γλάσο των donut. H Hailey Bieber είναι beauty trendsetter, με κάθε της εμφάνιση να αποτελεί έμπνευση, ειδικά όταν πρόκειται για skincare ή μανικιούρ. Άλλωστε το supermodel πρόσφατα λάνσαρε και το δικό της beauty brand Rhode, με στοχευμένα προϊόντα ομορφιάς, για να αποκτήσουμε αυτή την φυσικά λαμπερή επιδερμίδα της.

Τα hot μανικιούρ του φθινοπώρου

Στα nail trends της σεζόν συναντάμε σχεδόν όλες τις γήινες αποχρώσεις, από το chocolate και το latte, μέχρι το coffee, αλλά και πιο σκούρα χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο. Αρκεί λοιπόν να προσθέσουμε αυτό το περλέ φινίρισμα στην επιφάνεια των νυχιών, για να υιοθετήσουμε την δυνατή τάση. Κρατήστε σημειώσεις από τον οδηγό της Vogue με τα τοπ μανικιούρ για το φθινόπωρο 2022 και βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στο προσωπικό στυλ σας.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή