Οι 4 τοπ φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους pros

Οι 4 τοπ φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους pros

Μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood ακολουθώντας τις προτάσεις των nail experts.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φθινοπωρινό σκηνικό μας βάζει σε mood για πιο cosy εμφανίσεις, από την γκαρνταρόμπα, μέχρι το μακιγιάζ και το μανικιούρ. Τώρα είναι η εποχή που αντλούμε έμπνευση από τη φύση, τα χρώματα των φύλλων και τους earthy τόνους, κάνοντας σταδιακά τη μετάβαση από τα πιο pop καλοκαιρινά χρώματα. “Ένα χρώμα που σας ταιριάζει στα ρούχα, είναι πολύ πιθανό να σας ταιριάζει και στα νύχια“, είναι η συμβουλή της Jin Soon Choi, manicurist και founder των JINsoon Spas και JINsoon Nails Lacquer. Καθώς σχεδιάζουμε το επόμενο ραντεβού μας για μανικιούρ, ακολουθούμε τις οδηγίες των pros για να υιοθετήσουμε όλες τις τοπ fall αποχρώσεις που θα πλαισιώσουν τα outfits της νέας σεζόν.

Βαθύ πράσινο

Αν ψάχνετε για κάτι πιο απροσδόκητο από το κόκκινο του κρασιού, προτιμήστε το βαθύ πράσινο. Είναι μια απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα και ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσετε τις πιο dark αποχρώσεις, αν θέλετε να αποφύγετε το μαύρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή