Διθυραμβικές κριτικές απέσπασε η ταινία «Emancipation» με τον Γουίλ Σμιθ

Διθυραμβικές κριτικές απέσπασε η ταινία «Emancipation» με τον Γουίλ Σμιθ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αληθινή ιστορία της ταινίας «Emancipation» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) πήρε διθυραμβικές κριτικές μετά από ειδική προβολή σε εκδήλωση της Apple με την NAACP. Ο Σμιθ υποδύεται ένα δραπέτη σκλάβο που διασχίζει τους βάλτους της Λουιζιάνα σε ένα δύσκολο ταξίδι για να επανενωθεί με την οικογένειά του.

Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της NAACP Ντέρικ Τζόνσον, τη χαρακτήρισε «δυναμική, μία ιστορία αγάπης και θριάμβου».

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕW η τύχη της ταινίας, όπως και πολλών άλλων σχεδίων του Σμιθ είναι στον αέρα μετά το περιβόητο χαστούκι στον Κρις Ροκ την βραδιά των Οσκαρς.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, απέρριψα πολλές ταινίες που αφορούσαν τη δουλεία. Ποτέ δεν ήθελα να μας μεταφέρω κάτι τέτοιο. Και τότε ήρθε αυτή η ταινία. Είναι μια ταινία για την ελευθερία, για την δύναμη ψυχής και για την πίστη» είπε ο Γουίλ Σμιθ στην εκδήλωση ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με την Αpple η προβολή της θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένες αίθουσες ενώ θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+. στις 9 του ίδιου μήνα. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή