Τομ Κρουζ: Θα πάει στο διάστημα για τα γυρίσματα ταινίας

Τομ Κρουζ: Θα πάει στο διάστημα για τα γυρίσματα ταινίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομ Κρουζ με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λίμαν φέρονται να βρίσκονται σε διαδικασία σύναψης συμφωνίας με την Universal Films Entertainment Group για ένα θρίλερ δράσης που θα περιλαμβάνει γυρίσματα στο διάστημα. Η ιδέα ήταν δική τους και την είχαν προτείνει το 2020 στην πρόεδρο του Universal Filmed Entertainment Group, Ντόνα Λάνγκλεϊ με την πανδημία να την «παγώνει».

«Νομίζω ότι ο Toμ Κρουζ θα μας πάει στο διάστημα, θα πάει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε σε εξέλιξη ένα σπουδαίο εγχείρημα με τον Τομ… Που θα ανέβει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για γυρίσματα» ανέφερε η πρόεδρος της UFEG, Ντόνα Λάνγκλεϊ, σε συνέντευξή της στο BBC. Και συνεχίζει: «Η πλοκή της ταινίας είναι προβλέψιμη. Ο πρωταγωνιστής πηγαίνει στο διάστημα», σύμφωνα με τη Λάνγκλεϊ «για να σώσει την κατάσταση».

Σημειωτέον οι εισπράξεις της ταινίας «Top Gun» έχουν ξεπεράσει τα 700 εκατ. δολάρια στο εγχώριο box office και τα 1,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή