British Council: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα διεθνή βραβεία Study UK Alumni Awards
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
british-council-άνοιξαν-οι-αιτήσεις-συμμετοχής-στ-562098868

British Council: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα διεθνή βραβεία Study UK Alumni Awards

Για έβδομη χρονιά το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους σε αναγνώριση της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων.

Το British Council Ελλάδας, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και την υποστήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων και Συλλόγων Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα φιλοξενεί για έβδομη χρονιά τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης (Study UK Alumni Awards 2022-23) τα οποία τιμούν στην Ελλάδα τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι νικητές και οι φιναλίστ των Βραβείων είναι πρωτοπόροι στους επαγγελματικούς τους τομείς που χρησιμοποίησαν την εμπειρία από τις σπουδές τους στη Βρετανία για να συμβάλλουν θετικά στην κοινότητα, τον επαγγελματικό τους κλάδο και τη χώρα τους.

British Council: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα διεθνή βραβεία Study UK Alumni Awards-1
Από αριστερά: Μαίη Ζαννή, Πρόεδρος και Συνιδρύτρια, Women Act – Αναστασία Ανδρίτσου, Διευθύντρια, British Council στην Ελλάδα – Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Νικητής του Βραβείου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας 2022 στην Ελλάδα – ο Βρετανός Πρέσβης Matthew Lodge – Δρ Σωζήτα Γκουντούνα, Νικήτρια του Βραβείου Πολιτισμού και Δημιουργικότητας 2022 στην Ελλάδα – Δρ Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης © Γιάννης Παναγόπουλος

Τα Βραβεία απονέμονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Επιστήμη και Βιωσιμότητα – Τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν διακριθεί μέσω της σταδιοδρομίας και των επιτυχιών τους στον τομέα των επιστημών και της βιωσιμότητας, και οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν το μέγεθος και τον αντίκτυπο των επιτευγμάτων τους στον επαγγελματικό τους τομέα και πέραν αυτού.

Πολιτισμός και Δημιουργικότητα – Τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στις τέχνες και τον πολιτισμό. Αναζητούμε άτομα τα οποία μπορούν να αποδείξουν την καλλιτεχνική τους ευφυία, επίδραση και δημιουργικότητα.

Κοινωνική Δράση – Τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν συμβάλλει με εξαιρετικό τρόπο και αφοσίωση στην επίτευξη θετικών κοινωνικών αλλαγών και στη βελτίωση της ζωής των άλλων.

Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία – Τιμάει αποφοίτους οι οποίοι αναπτύσσουν ή συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη καινοτόμων ή δημιουργικών νέων ιδεών, λύσεων ή επιχειρηματικών ευκαιριών, με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.

Οι νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα θα ανακοινωθούν το Μάρτιο 2023.

Το έπαθλο που θα προσφέρει το British Council στους νικητές στην Ελλάδα είναι χρηματοδότηση έως 2.000 λίρες Αγγλίας ανά νικητή για περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση της επιλογής τους. 

Οι φιναλίστ και οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς και να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα, ενώ εξασφαλίζουν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Global Alumni Awards, μαζί με υποψήφιους από άλλες χώρες. Οι νικητές των Global Alumni Awards θα ανακοινωθούν το 2023 και θα ταξιδέψουν στη Βρετανία για επίσκεψη επαγγελματικής δικτύωσης.    

Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και λήγει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Κερδίστε αναγνώριση για τις εξαιρετικές επιτυχίες σας και γίνετε κι εσείς ένας από τους νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κάνετε την αίτηση σας σήμερα!

British Council: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα διεθνή βραβεία Study UK Alumni Awards-2
Οι νικητές των Study UK Alumni Awards 2021-22 στην Ελλάδα: Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Νικήτρια του Βραβείου Κοινωνικής Δράσης – Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Νικητής του Βραβείου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – Δρ Σωζήτα Γκουντούνα, Νικήτρια του Βραβείου Πολιτισμού και Δημιουργικότητας.

Τι μας είπαν

Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Νικήτρια του Βραβείου Κοινωνικής Δράσης 2021-22 στην Ελλάδα: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που διακρίθηκα στα Study UK Alumni Awards 2022 και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι το βραβείο αφορά την κατηγορία «Κοινωνική Δράση», έναν κλάδο τον οποίο αγαπώ και προσπαθώ να αναπτύξω μέσα από κάθε μου δράση τα τελευταία χρόνια. Αυτό το βραβείο αποτελεί μία κινητήριο δύναμη για να συνεχίσω να εξελίσσομαι επαγγελματικά και προσωπικά.»

Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Νικητής του Βραβείου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας 2021-22 στην Ελλάδα: «Η διάκριση μου ως νικητής στο Βραβείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, στο διαγωνισμό υψηλού κύρους του British Council, Study UK Alumni Awards, αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των σκληρών κόπων και προσπαθειών μου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα αποτελεί μια αξιοσημείωτη και πολύτιμη ευκαιρία για συνέχεια των ερευνητικών μου δραστηριοτήτων σε διεθνές επίπεδο.»

Δρ Σωζήτα Γκουντούνα, Νικήτρια του Βραβείου Πολιτισμού και Δημιουργικότητας 2021-22 στην Ελλάδα: «Η ανάδειξή μου στην πρώτη θέση στην κατηγορία “Πολιτισμού και Δημιουργικότητας” των Study UK Alumni Awards 2022, αποτελεί ένα ξεχωριστό ορόσημο για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία αλλά και για την προσωπική μου εξέλιξη.»

Μάθετε περισσότερα στο https://www.britishcouncil.gr/study-uk/alumni-awards

Γνωρίστε τους νικητές των Global Alumni Awards εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή