Οι φαν του Κάνιε Γουέστ θέλουν να κάνουν πράξη το «Make Kanye West a Billionaire Again»

Οι φαν του Κάνιε Γουέστ θέλουν να κάνουν πράξη το «Make Kanye West a Billionaire Again»

Μετά από τη διακοπή της συνεργασίας του με μεγάλες εταιρείες, ο ράπερ δεν είναι πια δισεκατομμυριούχος, όμως κάποιοι θαυμαστές του προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ξαναγίνει

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει υπάρξει πολλές φορές προκλητικός, όμως η τελευταία δεν του βγήκε σε καλό (και για την τσέπη του). 

Αφού ο Κάνιε Γουέστ προέβη σε αντισημιτικά και άλλα ρατσιστικά σχόλια, όχι μόνο το κέρινο ομοίωμά του αποτελεί πλέον παρελθόν από το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, αλλά και μια σειρά από μεγάλες εταιρείες όπως η Adidas, η Gap και η Balenciaga διέκοψαν τις παχυλές συνεργασίες τους μαζί τους. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Κάνιε Γουέστ να χάσει το στάτους του δισεκατομμυριούχου. Κάτι, που όπως φαίνεται, δεν στενοχώρησε μόνο τον ίδιο, αλλά και μια μερίδα των θαυμαστών του που αποφάσισαν να μην μείνουν άπραγοι. 

Για την ακρίβεια, διάφορες σελίδες εμφανίστηκαν στο GoFundMe με έναν και μοναδικό σκοπό: «Make Kanye West a Billionaire Again». Κάποιοι δηλαδή, έβαλαν προς fundraising ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να γίνει ο Γουέστ και πάλι δισεκατομμυριούχος. 

Βέβαια, οι σχετικές σελίδες κατέβηκαν από το GoFundMe, έχοντας προλάβει να συγκεντρώσουν μόλις 5 δολάρια. 

Σύμφωνα με το Forbes, η συνεργασία του Κάνιε Γουέστ με την Adidas υπολογίζεται ότι άγγιζε το 1.5 δισ. δολάρια. Κάτι που σημαίνει πως με τη λήξη αυτής της συνεργασίας, η περιουσία του Γουέστ υπολογίζεται πως έπεσε στα 400 εκατ. δολάρια. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ξεκινάει…έρανο για τον Κάνιε Γουέστ. Πίσω στο 2016, ο Γουέστ έγραψε στο Twitter πως είχε χρέος 53 εκατ. δολαρίων και ζητούσε από το «αφεντικό» του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να επενδύσει 1 δισ. στις ιδέες του. 

Τότε ένας φαν του ράπερ ονόματι Τζέρεμι Πιάτ έφτιαξε μία σελίδα στο GoFundMe που ονόμασε «Get Kanye Out Of Debt». Η σελίδα μάλιστα υπάρχει ακόμη και έχει συγκεντρώσει 57.398 δολάρια από τα 53 εκατ. που είναι ο στόχος. 

Με πληροφορίες από το Rolling Stone. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή