KRAFT Paints: Επιλέγοντας χρώμα, επιλέγουμε συναίσθημα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
kraft-paints-επιλέγοντας-χρώμα-επιλέγουμε-συνα-562332391

KRAFT Paints: Επιλέγοντας χρώμα, επιλέγουμε συναίσθημα

Μπλε για την ασφάλεια, πορτοκαλί για τη φιλικότητα, κόκκινο για τον ενθουσιασμό. Κίτρινο για την αισιοδοξία, γκρι για την ηρεμία, μωβ για τη δημιουργικότητα. Τα χρώματα έχουν τη δική τους γλώσσα. Περνούν μηνύματα χωρίς να χρειάζονται τα λόγια, προκαλούν συναισθήματα, επηρεάζουν τη διάθεση αλλά και τις αντιδράσεις μας, είναι από μόνα τους ένας ολόκληρος κόσμος. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρώματος, στις 21 Μαρτίου, η KRAFT Paints εγκαινιάζει τη νέα της καμπάνια, «μίλα μου με χρώμα» που εστιάζεται στην ψυχική ευεξία στο σπίτι και στη σύνδεση των χρωμάτων με την ψυχολογική διάθεσή μας, όπως προκύπτει και από σχετικές έρευνες.

KRAFT Paints: Επιλέγοντας χρώμα, επιλέγουμε συναίσθημα-1
KRAFT Paints: Επιλέγοντας χρώμα, επιλέγουμε συναίσθημα-2

Γιατί μπορεί το πιο δημοφιλές χρώμα παγκοσμίως να είναι το μπλε, όμως είναι τόσα πολλά και διαφορετικά τα χρώματα και οι αποχρώσεις που έχουν τη δική τους θέση στον χώρο μας, ανάλογα με όσα θέλουμε αυτός να εμπνεύσει. Οι 24 νέες αποχρώσεις της καμπάνιας «μίλα μου με χρώμα» και του Color Trends Magazine σχεδιάστηκαν για όποιον θέλει να έρθει σε μεγαλύτερη και πιο ειλικρινή επαφή με τα συναισθήματά του. Το χρώμα είναι παρόν, στις δύσκολες και στις ευχάριστες στιγμές, στις χαρές και στις ανατροπές της καθημερινότητας, στις σχέσεις των ανθρώπων. Όταν μιλάμε με χρώμα, μιλάμε με ειλικρίνεια, επικοινωνούμε την αληθινή πλευρά του εαυτού μας. Η νέα παλέτα της  KRAFT Paints έρχεται να μεταμορφώσει τον χώρο μας, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας την ψυχική μας ευεξία. Εξάλλου το 86% των καταναλωτών θεωρούν το σπίτι ιδιαίτερα σημαντικό για την επίτευξη του στόχου αυτού. 

KRAFT Paints: Επιλέγοντας χρώμα, επιλέγουμε συναίσθημα-3

Τα αρχιτεκτονικά χρώματα στους τοίχους μάς βοηθούν να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ, να επιδείξουμε δημιουργικότητα, να επικοινωνήσουμε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μας στους δικούς μας ανθρώπους. Eπιλέγοντας μεταξύ των 24 νέων αποχρώσεων της KRAFT paints για τον χώρο σας, επιλέγουμε διάθεση και συναίσθημα. Αφηγούμαστε τη δική μας ιστορία, φτιάχνουμε τον κόσμο μας από την αρχή και μιλάμε μέσα από το χρώμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή