Η εκπαιδευτική ποιότητα του Campion αναγνωρίστηκε επίσημα ως άριστη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-εκπαιδευτική-ποιότητα-του-campion-αναγνωρ-562414366

Η εκπαιδευτική ποιότητα του Campion αναγνωρίστηκε επίσημα ως άριστη

Το Campion School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ποιότητα της μάθησης, καθώς και η προσωπική ανάπτυξη και τα επιτεύγματα των μαθητών του σχολείου κρίθηκαν ως «Εξαιρετικά» σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Επιθεώρηση Σχολείων (ISI*). Δεκαπέντε από τις δεκαέξι υποκατηγορίες της επιθεώρησης αξιολογήθηκαν ως «Άριστες» και μία εξ αυτών ως “καλή”. Επίσης αξιολογήθηκε ότι το Campion πληροί όλα τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να του απονεμηθεί για άλλη μια φορά ο τίτλος «Βρετανικό Σχολείο του Εξωτερικού».

Η επιβράβευση αποτελεί συνέχεια του υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών επιδόσεων των αποφοίτων μαθητών μας, οι οποίοι πέτυχαν ρεκόρ μέσης επίδοσης στο IB 39 βαθμών το έτος 2021 και 38 το 2022**, αντίστοιχα.

Καμία από αυτές τις επιτυχίες δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εξαιρετικού διδακτικού προσωπικού του Campion και του υποστηρικτικού συλλόγου γονέων. Το Campion είναι ένα διεθνές σχολείο για παιδιά ηλικίας 3-18 ετών και στεγάζεται σε ευρύχωρες εγκαταστάσεις στην Παλλήνη, που περιτριγυρίζονται από πράσινο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Campion επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.campion.edu.gr.

*Το ISI είναι ένας οργανισμός εγκεκριμένος από τη βρετανική κυβέρνηση με σκοπό την επιθεώρηση ανεξάρτητων σχολείων στην Αγγλία και στο εξωτερικό.

**Η μέγιστη δυνατή βαθμολογία στο δίπλωμα ΙΒ είναι 45, ενώ ο παγκόσμιος μέσος όρος το 2022 ήταν 32 μονάδες.

Η εκπαιδευτική ποιότητα του Campion αναγνωρίστηκε επίσημα ως άριστη-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή