Η προνομιακή υπηρεσία Public Now, Pay Later με Klarna τώρα και στα φυσικά καταστήματα Public
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-προνομιακή-υπηρεσία-public-now-pay-later-με-klarna-τώρα-κα-562453474

Η προνομιακή υπηρεσία Public Now, Pay Later με Klarna τώρα και στα φυσικά καταστήματα Public

Κάντε τώρα τις αγορές σας και πληρώστε αργότερα και στα φυσικά καταστήματα Public! Τώρα η δυνατότητα online πληρωμών που παρέχεται στο public.gr μέσω της προνομιακής υπηρεσίας Public Now, Pay Later με Klarna, σε τρεις άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα, επεκτείνεται και στο δίκτυο καταστημάτων του ομίλου, προσφέροντας ευελιξία και αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία.

Σήμερα 1 στους 5 πελάτες που πραγματοποιούν αγορές μέσω του public.gr επιλέγουν πληρωμή μέσω Klarna, αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής. Το Public Now, Pay Later εγκαινιάστηκε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο από το Public group με την Klarna, την κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις σε 150 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 500.000 εμπόρους σε 45 χώρες.

Eπισκεφθείτε κι εσείς τα φυσικά καταστήματα Public, πραγματοποιήστε αγορές αξίας 35 έως 1.000 ευρώ επιλέγοντας από μια ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων (τηλεφωνία και tablets, υπολογιστές και περιφερειακά, τηλεοράσεις και ήχος, gaming, βιβλία και παιχνίδια, χαρτικά και γραφική ύλη, οικιακές συσκευές, wearables, κ.ά.) και εξοφλήστε σε 3 δόσεις εντός δύο μηνών από την αγορά, χρησιμοποιώντας μόνο τη χρεωστική σας κάρτα.

Ποτέ άλλοτε η αγοραστική εμπειρία δεν ήταν πιο απλή, πιο εύκολη, πιο γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR στα infopoint των φυσικών καταστημάτων Public και να ακολουθήσετε τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο περιβάλλον της Klarna, όπως θα κάνατε σε μία online αγορά. Αφού ακολουθήσετε τα βήματα, η πληρωμή ολοκληρώνεται αμέσως.

Η επέκταση της υπηρεσίας αποτελεί καινοτομία στον χώρο του ελληνικού retail, απελευθερώνοντας τις επιλογές του καταναλωτή και εξασφαλίζοντάς του άνεση, ευκολία και ασφάλεια στις αγορές του. Επισκεφθείτε τώρα τα καταστήματα Public, επιλέξτε Public Now, Pay Later και δείτε την εμπειρία του shopping να απογειώνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή