Διακόσμηση Μπαλκονιού

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοδος της θερμοκρασίας και οι ζεστές ημέρες καθιστούν το μπαλκόνι καλοκαιρινό καταφύγιο. Είτε μικρό είτε μεγάλο, το μπαλκόνι του σπιτιού σας μπορεί να γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός σας παράδεισος. Έτσι, μπορείτε να το διακοσμήσετε με ποικίλους τρόπους δίνοντας χρώμα και ένταση, ενώ ένας έμπειρος διακοσμητής μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το μπαλκόνι σας στο στυλ που σας εκφράζει.

Παρακάτω 5 έξυπνες και οικονομικές προτάσεις για τη διακόσμηση μπαλκονιού:

Με φυτά και λουλούδια

Διακόσμηση μπαλκονιού χωρίς γλάστρες και πολύχρωμα λουλούδια είναι δύσκολο να τη φανταστεί κανείς! Τα είδη φυτών και λουλουδιών που μπορείτε να βρείτε είναι αμέτρητα. Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν έχουν χρόνο να τα ποτίσουν μπορείτε να διακοσμήσετε τη βεράντα σας με κάκτους που απαιτούν ελάχιστο πότισμα και είναι από τα πλέον ανθεκτικά φυτά. Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό, καλύτερη επιλογή αποτελεί η τοποθέτηση λουλουδιών στον τοίχο. Ενώ, μπορείτε, ακόμα, να επιλέξετε αναρριχώμενα φυτά, όπως μία βουκαμβίλια που αναπτύσσονται σωστά στο μπαλκόνι.

Διακόσμηση Μπαλκονιού-1

Με φαναράκια

Τα φαναράκια έχουν τη δύναμη να δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης. Η λειτουργία τους βέβαια δεν είναι μόνο αισθητική, αλλά και πρακτική καθως φωτίζουν τον χώρο δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Όσο πιο πολλά φαναράκια τόσο πιο μαγικό και το τελικό αποτέλεσμα.

Διακόσμηση Μπαλκονιού-2

Με ιδιαίτερα έπιπλα

Η επιλογή του επίπλου εξαρτάται τόσο από το στυλ σας όσο και από τον διαθέσιμο χώρο. Ένα τραπεζάκι σιδερένιο και δύο καρέκλες αρκούν για να δώσουν στο μπαλκόνι σας παριζιάνικο αέρα. Αν επιθυμείτε κάτι πιο έθνικ, μπορείτε να εντάξετε στη βεράντα σας ξύλινα έπιπλα συνδυάζοντάς τα με πουφ. Αν δεν έχετε πολύ χώρο τότε τοποθετήστε δύο παλέτες, αναβαθμίζοντας την όψη του μπαλκονιού σας.

Διακόσμηση Μπαλκονιού-3

Με μια κούνια ή μια αιώρα

Πρόκειται για μια μοναδική επιλογή στη διακόσμηση μπαλκονιού καθώς μία κούνια ή μία αιώρα θα μεταμορφώσει αυτόματα την όψη της βεράντας σας, προσφέροντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Διακόσμηση Μπαλκονιού-4

Με μια ομπρέλα

Αν το μπαλκόνι σας δεν διαθέτει τέντα, μία ομπρέλα αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή και όπλο κατά του ήλιου αλλά και της βροχής. Μια ομπρέλα ριγέ, μπεζ, άσπρη ή μπλε σε συνδυασμό με μαξιλάρια ή γλαστράκια θα δώσει την απόλυτη καλοκαιρινή διάσταση στη βεράντα σας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της.

Διακόσμηση Μπαλκονιού-5

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή