Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν

Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε μεγάλο μπάνιο και ψάχνετε ιδέες για να το ανακαινίσετε; Το τρέχον διάστημα, η τάση στο μπάνιο προβλέπει μεγάλους χώρους και παράθυρα. Προσπαθήστε να μην υπερφορτώνετε τον χώρο με πολλά έπιπλα και πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και να προτιμήσετε απλές και λιτές γραμμές επίπλων.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να δώσετε νέα πνοή στο μπάνιο σας.

Σιέλ & λευκή απόχρωση

Στα περισσότερα μοντέρνα μπάνια, οι μπανιέρες είναι λευκές και έχουν οβάλ σχήμα. Οι οβάλ μπανιέρες προσδίδουν μια διαφορετική οπτική στον χώρο και μπορούν να αναδείξουν τη μοντέρνα πλευρά σας. Συγκεκριμένα, όταν επικρατούν σιέλ και λευκές αποχρώσεις μπορείτε να σπάσετε τη μονοτονία με την προσθήκη ξύλινων και μαύρων ματ στοιχείων στα υδραυλικά.

Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν-1

Μπαρόκ στοιχεία

Αν έχετε επιλέξει διακόσμηση σε μπαρόκ στυλ, αυτό το μπάνιο μπορεί να την αναδείξει πλήρως. Σε αυτή την περίπτωση, η μπανιέρα έχει γωνίες, που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη διακόσμηση. Παρόλο που ακολουθεί λιτές γραμμές, το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς συνδυάζει το μπαρόκ στυλ με τις τάσεις που ακολουθούν τα  μοντέρνα μπάνια.

Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν-2

Συνδυασμό λευκών και ξύλινων στοιχείων

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα κυριαρχεί ένα μινιμαλιστικό ύφος καθώς η μπανιέρα απαιτεί χώρο για να αναδειχθεί και να μην επισκιάζεται από τα υπόλοιπα έπιπλα. Ωστόσο, μπορείτε να εμπλουτίσετε τον χώρο προσθέτοντας ράφια ή κάποιο ξύλινο έπιπλο με συρτάρια ώστε να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο.

Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν-3

Παστέλ αποχρώσεις

Αυτό το μπάνιο παρουσιάζει μια εξαιρετική συνοχή στη διάταξη, τους συνδυασμούς και τα έπιπλα. Μάλιστα, ο επιπλέον φωτισμός δίπλα και ανάμεσα στους καθρέφτες προσδίδει μικρή αίσθηση πολυτέλειας και αναδεικνύει τη διακόσμηση.

Τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μπάνια που θα σας εμπνεύσουν-4

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή