Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας

Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα επιθυμούσατε μια απέραντη, μοντέρνα κρεβατοκάμαρα αλλά ο χώρος του υπνοδωματίου σας είναι πολύ μικρός; Ένας έμπειρος διακοσμητής θα σας δώσει μοναδικές λύσεις ώστε να μετατρέψετε το μικρό σας υπνοδωμάτιο σε ένα μοναδικό καταφύγιο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να ανακαινίσετε έξυπνα την κρεβατοκάμαρά σας.

Καθρέφτες

Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας-1

Οι καθρέφτες, εκτός από την ομορφιά και την πρακτικότητά τους, δίνουν την αίσθηση της ευρυχωρίας, μεγαλώνοντας τη διάσταση του χώρου. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη δίπλα σε ένα μικρό και στενό παράθυρο, ώστε το φυσικό φως να αντανακλάται σε ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα. Έτσι, θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περισσότερος χώρος προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και άνεση.

Κρεβάτι

Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας-2

Τα κρεβάτια-πλατφόρμες δημιουργούν την αίσθηση ότι αφήνουν άπλετο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο, ενώ παράλληλα μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά και ως αποθηκευτικοί χώροι. Μάλιστα, με λίγες παλέτες μπορείτε να κατασκευάσετε ξύλινο κρεβάτι-πλατφόρμα σε γήινες αποχρώσεις, δίνοντας νέα πνοή στην κρεβατοκάμαρά σας.

Χρώματα

Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας-3

Η ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας απαιτεί την επιλογή ανοιχτών ή παστέλ χρωμάτων για τους τοίχους και τα έπιπλα, ώστε το φως να διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Το δωμάτιο θα παραμένει φωτεινό, ενώ παράλληλα θα δείχνει τακτοποιημένο και καθαρό, προσφέροντας ευχαρίστηση και θετικά συναισθήματα.

Κουρτίνες

Μυστικά για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας-4

Άριστη επιλογή για κουρτίνες αποτελούν οι διάφανες ή αραχνοΰφαντες σε απαλές αποχρώσεις, ιδανικά σε παρόμοιο χρώμα με εκείνο των τοίχων ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της οπτικής συνέχειας. Αν το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει παντζούρια στα παράθυρα, μπορείτε να συνδυάσετε τις λεπτές κουρτίνες με πιο σκούρες ώστε να απολαμβάνετε πλήρη συσκότιση, όποτε το επιθυμείτε.

H ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας, μπορεί με τις σωστές πινελιές να μετατρέψει ακόμη και τον στενότερο χώρο σε έναν παράδεισο. Αν, λοιπόν, το μέγεθος του δωματίου σας, σας ενοχλεί έφτασε η στιγμή για μερικές αλλαγές.

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή