Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων

Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βιβλιοθήκη, πέρα από μέσο αποθήκευσης των βιβλίων σας, είναι και ένα πολύ κομψό διακοσμητικό στοιχείο για το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι. Όμως, τι υλικό κατασκευής να χρησιμοποιήσετε και σε τι στυλ;

Παρακάτω τα 4 καλύτερα υλικά για μια μοντέρνα βιβλιοθήκη τοίχου.

Βιβλιοθήκη από ξύλο

Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων-1

Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή καθώς η ξύλινη επιφάνεια θα κάνει το δωμάτιο πιο cozy ή και ρουστίκ, ανάλογα με το χρώμα και το στυλ. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία στα είδη και στα χρώματα ξύλου για να επιλέξετε. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στον χώρο σας και δημιουργήστε την ιδανική βιβλιοθήκη εσας.

Βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα

Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων-2

Η γυψοσανίδα είναι ένα οικοδομικό υλικό με άπειρες χρήσεις για το σπίτι καθώς πέρα από πρακτικό, είναι και αισθητικά πολύ καλαίσθητο. Έτσι, μπορείτε να κατασκευάσετε μια βιβλιοθήκη τοίχου προσαρμοσμένη απόλυτα στο δικό σας γούστο. Επιπλέον, αποτελεί και διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού, για φυτά αλλά και κορνίζες.

Βιβλιοθήκη από μέταλλο

Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων-3

Μια μεταλλική βιβλιοθήκη μπορεί να δώσει στον χώρο ένα βιομηχανικό και πιο urban στυλ που επιθυμείτε. Είναι ο συνδυασμός του κλασικού με το σύγχρονο και αποτελεί μια οικονομική και αρκετά ανθεκτική λύση.

Βιβλιοθήκη από μάρμαρο

Βιβλιοθήκες Τοίχου για τους λάτρεις των βιβλίων-4

Μια πολυτελής και πρωτότυπη επιλογή είναι η βιβλιοθήκη τοίχου από μάρμαρο. Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα στη διακόσμηση, μπορείτε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα και επιθυμείτε να δώσετε τον αέρα του νεοκλασικού στον χώρο σας, μη διστάσετε να κατασκευάσετε μια μαρμάρινη βιβλιοθήκη.

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή