Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανένα σπίτι δεν μπορεί από μόνο του να είναι τέλειο, για αυτό και δεν υπάρχει τέλεια διαρρύθμιση σπιτιού. Ανεξαρτήτως τετραγωνικών και μεγέθους, η τελική του αξία βρίσκεται κρυμμένη στην έξυπνη εκμετάλλευση των διαστάσεών του.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Κεντρική Είσοδος

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού-1

Η είσοδός του σπιτιού αποτελεί και τη βιτρίνα του, για αυτό και πρέπει να φροντίσετε να είναι σωστά διακοσμημένη.Ειδικότερα, ένας καθρέφτης, ένα πράσινο φυτό, ένα μικρό έπιπλο ή ένα ιδιαίτερο χαλί αρκεί για να εντυπωσιάσει όποιον εισέρχεται ή εξέρχεται από το καταφύγιό σας.

Επιπλα Ρετρό

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού-2

Η σωστή επιλογή επίπλων είναι το παν, αν αναζητάτε μια επιτυχημένη διαρρύθμιση σπιτιού. Βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα με βάση το στυλ και το χρώμα ή το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στους χώρους του σπιτιού σας. 

Ιδιαίτερη τραπεζαρία & Τραπέζι

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού-3

Αν δεν διαθέτετε χώρο για τραπεζαρία μπορείτε να κάνετε τραπέζι φαγητού το κεντρικό τραπεζι που έχετε στο σαλόνι σας. Τοποθετήστε τριγύρω του πουφ ή μαξιλάρες και δημιουργήστε εύκολα το πιο cozy σημείο του σπιτιού. 

Μικρές γωνιές

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού-4

Δημιουργήστε μικρές ξεχωριστές γωνιές υιοθετώντας διαφορετικά στυλ. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε ποικίλα χρώματα, αλλά και να πειραματιστείτε με τις επιφάνειες και τους χώρους σας. Δημιουργήστε έτσι, νοητά ξεχωριστά κομμάτια για το γραφείο, τον καναπέ και την πολυθρόνα σας, για να νιώθετε ότι βρίσκεστε κάθε φορά και σε διαφορετικό χώρο.

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή