ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Μυστικά για έξυπνη διαρρύθμιση σπιτιού

mystika-gia-exypni-diarrythmisi-spitioy-561065032

Κανένα σπίτι δεν μπορεί από μόνο του να είναι τέλειο, για αυτό και δεν υπάρχει τέλεια διαρρύθμιση σπιτιού. Ανεξαρτήτως τετραγωνικών και μεγέθους, η τελική του αξία βρίσκεται κρυμμένη στην έξυπνη εκμετάλλευση των διαστάσεών του.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Κεντρική Είσοδος

mystika-gia-exypni-diarrythmisi-spitioy0

Η είσοδός του σπιτιού αποτελεί και τη βιτρίνα του, για αυτό και πρέπει να φροντίσετε να είναι σωστά διακοσμημένη.Ειδικότερα, ένας καθρέφτης, ένα πράσινο φυτό, ένα μικρό έπιπλο ή ένα ιδιαίτερο χαλί αρκεί για να εντυπωσιάσει όποιον εισέρχεται ή εξέρχεται από το καταφύγιό σας.

Επιπλα Ρετρό

mystika-gia-exypni-diarrythmisi-spitioy2

Η σωστή επιλογή επίπλων είναι το παν, αν αναζητάτε μια επιτυχημένη διαρρύθμιση σπιτιού. Βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα με βάση το στυλ και το χρώμα ή το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στους χώρους του σπιτιού σας. 

Ιδιαίτερη τραπεζαρία & Τραπέζι

mystika-gia-exypni-diarrythmisi-spitioy4

Αν δεν διαθέτετε χώρο για τραπεζαρία μπορείτε να κάνετε τραπέζι φαγητού το κεντρικό τραπεζι που έχετε στο σαλόνι σας. Τοποθετήστε τριγύρω του πουφ ή μαξιλάρες και δημιουργήστε εύκολα το πιο cozy σημείο του σπιτιού. 

Μικρές γωνιές

mystika-gia-exypni-diarrythmisi-spitioy6

Δημιουργήστε μικρές ξεχωριστές γωνιές υιοθετώντας διαφορετικά στυλ. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε ποικίλα χρώματα, αλλά και να πειραματιστείτε με τις επιφάνειες και τους χώρους σας. Δημιουργήστε έτσι, νοητά ξεχωριστά κομμάτια για το γραφείο, τον καναπέ και την πολυθρόνα σας, για να νιώθετε ότι βρίσκεστε κάθε φορά και σε διαφορετικό χώρο.

Πηγή: Douleutaras.gr