Τι κάνει το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης το δημοφιλέστερο στον κόσμο; (βίντεο)

Τι κάνει το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης το δημοφιλέστερο στον κόσμο; (βίντεο)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης έχει κυκλοφορήσει ένα διαφημιστικό βίντεο που απαντά στην απορία όσων δεν το έχουν ακόμη επισκεφθεί γιατί αποτελεί τον πρώτο σε προτιμήσεις αεροσταθμό στον κόσμο.

Το Αεροδρόμιο Τσάνγκι δεν έχει απλώς ανέσεις, καταστήματα, εστιατόρια και ασφάλεια. Εχει εδώ και ενάμιση χρόνο ένα αξίας 1,3 δισεκ. δολαρίων δεκαώροφο κτίριο σχήματος… ντόνατ, με την ονομασία Κόσμημα.

Το όνομα δεν συνιστά υπερβολή. Το κτίριο που βρίσκεται μεταξύ του πύργου ελέγχου και του πρώτου τερματικού σταθμού του αεροδρομίου είναι ένα οικοδόμημα από γυαλί και ατσάλι και έχει μέσα ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, από… δάσος και κήπους μέχρι ένα επταώροφο συντριβάνι, τον μεγαλύτερο περίκλειστο καταρράκτη στον κόσμο ύψους άνω των 30 μέτρων.

Το Jewel διαθέτει 280 καταστήματα και εστιατόρια για όλες τις προτιμήσεις, ξενοδοχείο, πολυκινηματογράφο και ολόκληρο σούπερ μάρκετ, αλλά και εναέριο τρενάκι.

Ισως το πιο αστείο είναι ότι έχει πισίνα σε ταράτσα κτιρίου στην οποία μπορείς με 13 δολάρια να κολυμπήσεις παρακολουθώντας μερικές εκατοντάδες πόδια πιο ψηλά τα αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται.

Πηγή: Business Insider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή