ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Ιδέες για ένα εντυπωσιακό γραφείο στο σαλόνι

idees-gia-ena-entyposiako-grafeio-sto-saloni-561113722

Το γραφείο στο σπίτι είναι μία συνεχώς αυξανόμενη τάση που την ακολουθούν όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι. Εάν δεν έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για το γραφείο σας, αντί να δουλεύετε στην κουζίνα ή τον καναπέ, μπορείτε να αξιοποιήσετε μία όμορφη γωνία στο σαλόνι δημιουργώντας εκεί γραφείο, κερδίζοντας ταυτόχρονα αυτονομία και αποδοτικότητα.

Παρακάτω 4 πετυχημένοι τρόποι για να δημιουργήσετε το δικό σας γραφείο στο σαλόνι.

Το έπιπλο του γραφείου

idees-gia-ena-entyposiako-grafeio-sto-saloni0

Για να δημιουργήσετε ένα άνετο γραφείο στο σαλόνι, το έπιπλο που θα διαλέξετε δεν χρειάζεται να είναι επιβλητικό και ακριβό. Αν δεν έχετε ήδη έπιπλο γραφείου, μπορείτε να το επιλέξετε βάσει του τι σας βολεύει και σας εξυπηρετεί στη δουλειά σας. Σε διαφορετική περίπτωση, χρησιμοποιήστε το γραφείο που έχετε ήδη.

⇒ Θέλετε να κατασκευάσετε το δικό σας γραφείο; Βρείτε εδώ αξιόπιστους ξυλουργούς

Διαλέξτε το σωστό σημείο

idees-gia-ena-entyposiako-grafeio-sto-saloni2

Για να στήσετε το γραφείο στο σαλόνι, πρέπει να διαλέξετε ένα σημείο με φυσικό φως, αλλά με επιλογή σκίασης αν χρειαστεί. Επίσης, ιδανικά, καλό θα ήταν να είναι τοποθετημένο κοντά σε κάποιο παράθυρο καθώς το φυσικό φως και ο επαρκής αερισμός του χώρου αυξάνει την αποδοτικότητα και την όρεξή σας για δουλεία. 

Η προσωπική σας πινελιά

idees-gia-ena-entyposiako-grafeio-sto-saloni4

Διακοσμήστε το γραφείο με το αγαπημένο σας φυτό, τις φωτογραφίες και τα διακοσμητικά που επιθυμείτε και δημιουργήστε έναν οικείο χώρο για την εργασία σας. Επίσης, διαμορφώστε την οργάνωση του γραφείου σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετεί.

Το κεφάλαιο “Καρέκλα”

idees-gia-ena-entyposiako-grafeio-sto-saloni6

Η καρέκλα του γραφείου είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να ταιριάζει στο σώμα σας αλλά και να δημιουργεί μία σωστή στάση σώματος ενώ εργάζεστε. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά για γραφείο καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία καρέκλα από το καθιστικό ή την κουζίνα, αρκεί να είναι άνετη.

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμη να φτιάξετε το γραφείο των ονείρων σας στο σαλόνι. Ένας εμπειρος ξυλουργός μπορεί να σας βοηθήσει κατασκευάζοντας άμεσα το γραφείο που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερες έξυπνες λύσεις για το σπίτι σας εδώ

Πηγή: Douleutaras.gr