ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Διακόσμηση σαλονιού με τζάκι: Ιδέες για μοντέρνο σαλόνι

diakosmisi-salonioy-me-tzaki-idees-gia-monterno-saloni-561151153

Ένα σαλόνι με τζάκι είναι ευτυχία για την εποχή του χειμώνα καθώς βγάζει μία νότα πολυτέλειας, είναι κλασικό και κάνει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις πιο ατμοσφαιρικές. Η διακόσμηση τζακιού, από την άλλη πλευρά προσδίδει στον χώρο σας το στυλ που επιθυμείτε.

Παρακάτω μερικές ιδέες για στυλ διακόσμησης με τζάκι ώστε να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας.

Ρουστίκ Διακόσμηση

diakosmisi-salonioy-me-tzaki-idees-gia-monterno-saloni0

Η ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού είναι από τις πλέον κατάλληλες για να φιλοξενήσει ένα σαλόνι με τζάκι. Το συγκεκριμένο στυλ βασίζεται σε γήινα χρώματα και στοιχεία της φύσης. Έτσι, ξύλινα πατώματα, βαριά έπιπλα και πέτρινη επένδυση τζακιού μπορούν να φτιάξουν ένα ιδανικό ρουστίκ σαλόνι. Επίσης, μπορείτε να βάψετε τους τοίχους του σαλονιού σε μπεζ χρώμα και να τοποθετήσετε βαριά χαλιά και υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές και δώστε χρώμα στο σπίτι σας!

Σαλόνι με γωνιακό τζάκι

diakosmisi-salonioy-me-tzaki-idees-gia-monterno-saloni2

Η διακόσμηση τζακιού στη γωνία αξίζει μια παραπάνω φροντίδα και αναγνώριση ως ξεχωριστό στοιχείο στο σαλόνι. Μπορείτε να επενδύσετε το τζάκι με τεχνητό μάρμαρο σε σκούρα απόχρωση, ώστε να δημιουργείται αντίθεση με τους τοίχους. Ακόμη, μπορείτε να τοποθετήσετε τα έπιπλα του καθιστικού απέναντι από το τζάκι, κάνοντάς το σημείο αναφοράς του σαλονιού. 

Μίνιμαλ Διακόσμηση

diakosmisi-salonioy-me-tzaki-idees-gia-monterno-saloni4

Το μινιμαλιστικό στυλ δεν απαγορεύει την ύπαρξη τζακιού. Μπορείτε εύκολα να κάνετε το τζάκι σας να μοιάζει πιο μοντέρνο επιλέγοντας τη σωστή επένδυση. Για το συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης μπορείτε να επιλέξετε μια επένδυση από γυψοσανίδα, ή τσιμέντο στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

Διακόσμηση μικρού σαλονιού

diakosmisi-salonioy-me-tzaki-idees-gia-monterno-saloni6

Πολλοί θεωρούν ότι ένα μικρό σαλόνι δεν έχει χώρο για τζάκι, αλλά αυτό απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Για αυτό, μπορείτε να βάψετε την περιοχή γύρω από το τζάκι με ανοιχτά χρώματα, ώστε να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος. Επίσης, μπορείτε να κρεμάσετε έναν μεγάλο καθρέφτη και να τοποθετήσετε τα έπιπλα του καθιστικού αντικριστά.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες προτάσεις διακόσμησης για το τζάκι αλλά και κάθε γωνιά του σπιτιού!

Πηγή: Douleutaras.gr