Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής

Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μια παραδοσιακή τεχνική διακόσμησης που έχει τις ρίζες της στη χώρα μας. Παρόλο που ονομάζεται τσιμεντοκονία, στην πραγματικότητα δεν περιέχει τσιμέντο, αλλά οικολογικά υλικά της ελληνικής γης. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε το μπάνιο σας, αν δεν επιθυμείτε να το βάψετε ή να το ανακαινίσετε εξ ολοκλήρου.

Παρακάτω 4 τρόποι εφαρμογής για να δώσετε νέα πνοή στο μπάνιο σας

Στο πάτωμα

Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής-1

Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από τα περισσότερα υλικά ή σκέτη. Επίσης, είναι αρκετά αντιολισθηρή, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για το μπάνιο. Όσον αφορά στα χρωματα, υπάρχουν αρκετές επιλογές και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σας.

Mήπως η πατητή τσιμεντοκονία είναι η ιδανική λύση για εσάς;
⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για την εφαρμογή της!

Στον τοίχο

Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής-2

Ένας λείος τοίχος από πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να αναδείξει το μπάνιο σας συνδυάζοντας την ανάγκη σας για υψηλή αισθητική με την προσιτή πολυτέλεια, καθώς το κόστος είναι αρκετά χαμηλό. Μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή υαλώδους τσιμεντοκονίας για τον τοίχο σας, για να τραβήξετε τα βλέμματα σε κάθε περίσταση.

Στη χτιστή ντουζιέρα

Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής-3

Η ντουζιέρα είναι η καλύτερη επιλογή για ένα μικρό μπάνιο, αφού καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο και δείχνει το μπάνιο μεγαλύτερο. Αναμφίβολα, μια ξεχωριστή ιδέα για τη χτιστή ντουζιέρα σας είναι η επένδυση με φυσική πέτρα.  Αν η επιλογή αυτή σας φαίνεται οικονομικά ασύμφορη, η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

Στα είδη υγιεινής

Πατητή Τσιμεντοκονία στο μπάνιο…4 τρόποι εφαρμογής-4

Η πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο είναι ιδανική και για την επένδυση των ειδών υγιεινής. Γενικά, συστήνεται τα έπιπλα και τα είδη υγιεινής του μπάνιου να έχουν κοινά χρώματα. Συνεπώς, η επένδυση πατητής τσιμεντοκονίας στη μπανιέρα και τον νιπτήρα θα φέρει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει την αισθητική και των πιο απαιτητικών.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες προτάσεις διακόσμησης με χρήση πατητής τσιμεντοκονίας

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή