Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιλογή του σωστού καναπέ είναι σίγουρα σημαντική υπόθεση για κάθε σαλόνι. Είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ο καναπές είναι το ιδανικό μέσο γι’ αυτό. Ωστόσο, οι περισσότεροι αγνοούν τη διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ. Το wall art που θα επιλέξετε θα μπορούσε να ανανεώσει ριζικά τόσο τον χώρο, όσο και τη διάθεση σας. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε πρωτότυπες ιδέες για αυτό το σημείο του σαλονιού σας!

1. Τοίχος με ράφια 

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-1

Μία πολύ όμορφη, αρκετά απλή και οικονομική ιδέα για διακόσμηση τοίχου πάνω από καναπέ είναι τοποθετώντας ράφια. Αγοράστε τρία με τέσσερα ράφια, βάψτε τα στο χρώμα που επιθυμείτε και τοποθετήστε τα είτε ασύμμετρα, είτε με τη σειρά στον τοίχο πάνω από το καναπέ σας. Εκτός από βιβλία, τοποθετήστε οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό επιθυμείτε.
 
2. Βιβλιοθήκη τοίχου

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-2

⇒ Βρείτε στο Douleutaras, αξιολογημένο διακοσμητή για να ανανεώσετε τον χώρο σας

3. Καθρέφτης 

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-3
Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-4

Μία all time classic επιλογή για διακόσμηση τοίχου πάνω από καναπέ είναι με έναν μεγάλο πίνακα ζωγραφικής. Βρείτε ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης που να ταιριάζει στην αισθητική και στον χώρο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε επίσης και τον κατάλληλο κρυφό φωτισμό για να αναδειχθεί υπέροχα στον τοίχο σας.
 
5. Πολλοί μικροί πίνακες 

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-5
Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-6

Αν θέλετε να γίνει το σπίτι σας πιο cozy, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά μικρά καδράκια με προσωπικές σας στιγμές διάσπαρτα στον τοίχο, πάνω από τον καναπέ. Έτσι το σπίτι θα γίνει πιο ζεστό και το σαλόνι θα είναι ο αγαπημένος χώρος χαλάρωσης. 
 
7. Διακοσμητικά πιάτα

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-7

Αν θέλετε ο χώρος του σαλονιού σας να αποκτήσει ένα πιο ιδιαίτερο ύφος, μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά πιάτα. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να τα ζωγραφίσετε μόνος /-η σας στα σχέδια που προτιμάτε, για να αποκτήσει μια πιο προσωπική νότα ο χώρος. Μπορείτε, επίσης, να τα αγοράσετε, στα εκατοντάδες σχέδια, σχήματα και υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία στο Σπίτι.

8. Ξύλινα διακοσμητικά

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-8

Μία πολύ καλή επιλογή, αν θέλετε η διακόσμηση του σαλονιού σας να γίνει πιο ρουστίκ, είναι η τοποθέτηση ξύλινων διακοσμητικών στον τοίχο. Επιλέξτε ξύλινα διακοσμητικά στο κατάλληλο μέγεθος και χρώμα και η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα ζεστάνει αυτόματα.
 
9. Ψάθινα διακοσμητικά  

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-9
 

Για μια πιο καλοκαιρινή διάθεση, τοποθετήστε ψάθινα διακοσμητικά στον τοίχο. Θα δώσετε, έτσι, μια φρέσκια νότα στο σαλόνι σας. Ενώ ανάλογα με το ύφος και το στυλ του σπιτιού, μπορείτε να διαλέξεις ανάμεσα σε ποικιλίες, αλλά και παρεμφερείς συνθέσεις, κοντά στην ψάθα, όπως είναι το rattan, το jute, το sisal και το bamboo.
 
10. Μακραμέ τοίχου

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να διακοσμήσετε τον τοίχο που βρίσκεται πάνω από τον καναπέ είναι με μακραμέ τοίχου. Το μακραμέ τοίχου είναι μια πλεκτή σύνθεση από κλωστές, σε διάφορα σχέδια και σχήματα, η οποία μπορεί να προσδώσει μια πιο boho διάθεση σε κάθε χώρο.

11. Ρολόι τοίχου

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ-10

Η παρουσία του στον χώρο είναι αναγκαία, καθώς εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Δεν είναι μόνο διακοσμητικό, αλλά και ένα άκρως χρηστικό αντικείμενο. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ρολόι που πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, έχει και πρακτικές χρήσεις;

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες και συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει.

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή