Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί

2' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πορτοκαλί θεωρείται από πολλούς ένα τολμηρό χρώμα, που άλλοι αγαπούν και άλλοι μισούν. Ακόμα επικρατεί η ιδέα πως σαν χρώμα είναι δύσκολο να συνδυαστεί με άλλα και να έχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις, ωστόσο, του πορτοκαλί είναι πολλές και οι συνδυασμοί με πορτοκαλί χρώμα, ακόμα περισσότεροι. Όμως, ποιοι συνδυασμοί θα κλέψουν την παράσταση; Στη συνέχεια, παρουσιάζονται οι πιο μοντέρνοι συνδυασμοί με πορτοκαλί.

1. Πορτοκαλί με Σομόν

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-1

Ένας αταίριαστος φαινομενικά συνδυασμός, έρχεται να γίνει η νούμερο ένα μοντέρνα πρόταση για τους τοίχους του σπιτιού. Αρκεί να κάνετε μόνο αυτό και ο χώρος θα αποκτήσει αυτόματα στυλ. Προσοχή όμως στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του σομόν που θα επιλέξετε. Ιδανικά επιλέξτε, μία σκουρόχρωμη ροδακινί απόχρωση και συνδυάστε τη με ανοιχτό σομόν για να πετύχετε  αρμονία στον χώρο. 
 
2. Πορτοκαλί με Γαλάζιο

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-2

Ένας συνδυασμός που τραβάει τα βλέμματα είναι αυτός του πορτοκαλί χρώματος στον τοίχο με γαλάζιες λεπτομέρειες στα έπιπλα και τη διακόσμηση του χώρου. Προσθέστε ένα- δύο κομμάτια σε γαλάζιο χρώμα κόντρα στον πορτοκαλί τοίχο και δώστε  ζωντάνια στο σαλόνι σας.

⇒ Θέλετε να δώσετε χρώμα στο Σπίτι; Βρείτε αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή στο Douleutaras

3. Πορτοκαλί με Ροζ

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-3

Το πορτοκαλί και το ροζ στον ελαιοχρωματισμό όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά δίνουν στον χώρο που θα μπουν μία ποπ και ζωντανή διάθεση. Είναι μία πολύ καλή πρόταση για ένα νεανικό ή φοιτητικό σπίτι. 
 
4. Πορτοκαλί με Τιρκουάζ

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-4

Άλλη μία μοναδική πρόταση που απαντά στην ερώτηση “το πορτοκαλί χρώμα με τι ταιριάζει“ είναι και ο συνδυασμός του χρώματος με το τιρκουάζ. Δίνει άμεσα μία θετική όψη και ατμόσφαιρα σε όποιον χώρο μπει και δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χώρο και στα δύο χρώματα. Μερικές τιρκουάζ πινελιές αρκούν για να κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε ακόμα, να βάλετε και κάποιες γκρι λεπτομέρειες για να ισορροπήσετε τα δύο χρώματα μεταξύ τους. 
 
5. Πορτοκαλί με Κίτρινο

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-5

Δύο χρώματα που είναι σίγουρα ταιριαστά μεταξύ τους είναι και το πορτοκαλί με το κίτρινο. Εδώ μπορείτε να παίξετε πιο ελεύθερα καθώς τα δύο χρώματα συμπληρώνουν ξεκάθαρα το ένα το άλλο. 

Μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε πορτοκαλί τοίχο και κορνίζες ή υφάσματα σε κίτρινο χρώμα. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε και κάποιες παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου σε διακοσμητικά και βάζα για ακόμα μεγαλύτερη αρμονία. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

6. Πορτοκαλί με Κρεμ

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-6

Οι αποχρώσεις του κρεμ ταιριάζουν με τα πάντα και είναι ο “διαλύτης” που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά μοναδικά και χρώματα. Οι κρεμ συνδυασμοί με πορτοκαλί χρώμα μπαίνουν σε κάθε χώρο και αναδεικνύουν την απόχρωση του πορτοκαλί που έχετε επιλέξει. 

Ακόμα, το κρεμ σαν χρώμα προσφέρει την ελευθερία να προσθέσετε και κάποιες λεπτομέρειες από ένα τρίτο έντονο χρώμα.
 
7. Πορτοκαλί με Πετρόλ

Συνδυασμοί χρωμάτων με πορτοκαλί-7

Το πετρόλ είναι από μόνο του ένα πολύ σκούρο και έντονο χρώμα που όμως παντρεύεται μοναδικά με το πορτοκαλί. Εδώ μπορείτε να κινηθείτε και αντίθετα: Βάλτε πετρόλ χρώμα σε έναν τοίχο και επιλέξτε το πορτοκαλί για τα υφάσματα και τα έπιπλα που θα πλαισιώσουν τον χώρο. Μερικές απλές πινελιές μπορούν να ανανεώσουν τον χώρο, χωρίς να χρειαστούν πιο δραστικές λύσεις, όπως αλλαγή κουφωμάτων ή μόνωση.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή