Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών

Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιλογές για τις επενδύσεις τζακιών είναι αμέτρητες. Από ξύλο μέχρι και γυψοσανίδα, ο κατάλογος των υλικών είναι ατελείωτος. Στη συνέχεια, λοιπόν, παρουσιάζονται ιδέες για κάθε υλικό επένδυσης τζακιού. 

1. Τούβλο: παραδοσιακό ή industrial; 

Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών-1

Ανάλογα με το ύφος του χώρου το τούβλο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χρώμα και μέγεθος και να συμπληρώσει το αποτέλεσμα. Αν έχετε industrial διακόσμηση προτιμήστε τούβλο στο κλασικό του χρώμα ή σε γκρι αποχρώσεις. Σε πιο κλασικά στυλ ταιριάζει το λευκό τούβλο, καθώς προσθέτει μία κομψότητα στον χώρο. 
 
2. Γυψοσανίδα για κάθε σχέδιο

Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών-2

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα τζάκι και μία βιβλιοθήκη μαζί, τότε η γυψοσανίδα είναι η λύση. Η γυψοσανίδα είναι ένα βολικό, οικονομικό και ταιριαστό υλικό για κάθε χώρο και δωμάτιο. Επενδύοντας το τζάκι με γυψοσανίδα, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και να έχετε πρωτότυπα αποτελέσματα. 

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για το τζάκι σας!

3. Πέτρα: ο ορισμός του ρουστίκ

Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών-3

Όπως το τούβλο, έτσι και η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακές, αλλά και μοντέρνες διακοσμήσεις. Η πέτρα, όμως, είναι συνώνυμη με τη ρουστίκ διακόσμηση του σαλονιού και έρχεται να την ολοκληρώσει αρμονικά. 
 
4. Ξύλο: βαρύ ή σύγχρονο; 

Μοντέρνες ιδέες για επενδύσεις τζακιών-4

Το ξύλο έχει άπειρες εφαρμογές, στυλ και είδη και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ύφος.  

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

5. Πλακάκι: το ιδιαίτερο 

Το πλακάκι σαν επιλογή στις επενδύσεις τζακιών μπορεί να αποτελέσει μία πολύ ξεχωριστή πρόταση και να γίνει το επίκεντρο του χώρου. Τα πλακάκια κυκλοφορούν πλέον σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια, τα οποία δεν είναι μόνο για τον τοίχο του μπάνιου και της κουζίνας. Είναι και για την επένδυση του τζακιού σου.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή