Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ

3' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γκρι είναι από τις αγαπημένες minimal τάσεις. Είναι ουδέτερο και ξεκούραστο, έτσι μπορεί να ταιριάξει με αρκετές χρωματικές επιλογές, θερμές ή ψυχρές. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται τα πιο μοντέρνα χρώματα τοίχου, που ταιριάζουν απόλυτα με γκρι καναπέ.  

1. Άσπρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-1

Ίσως μία από τις πιο ασφαλείς και κλασικές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σαλόνι για να ταιριάξετε απόλυτα τον γκρι καναπέ είναι το λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα από μόνο του μπορεί να δώσει τη φωτεινότητα και καθαρότητα που χρειάζεται ο χώρος. Αν το συνδυάσετε και με έναν γκρι καναπέ, τότε πραγματικά θα αποκτήσει το σαλόνι σας ένα ιδιαίτερο στυλ.
 
2. Μαύρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-2
 

Για να αποκτήσει το σαλόνι σας έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας, επιλέξτε το μαύρο χρώμα στον τοίχο. Φυσικά, θα ταιριάξει τέλεια με τον γκρι σας καναπέ, καθώς το γκρι είναι ένας συνδυασμός άσπρου – μαύρου. Αν θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας δοκιμάστε να βάλετε και έναν vintage πολυέλαιο στο σαλόνι.
 
3. Γκρι ανοιχτό χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-3

Δεν υπάρχει κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο στον χώρο από ένα total grey σαλόνι. Πειραματιστείτε με τους τόνους του γκρι στον χώρο και διακοσμήστε τον με έντονα στοιχεία.

⇒ Θέλετε να δώσετε χρώμα στο Σπίτι; Βρείτε αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή στο Douleutaras.

4. Γκρι σκούρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-4

Το γκρι είναι ένα χρώμα που τονίζει την ουδετερότητα. Αν θέλετε το σαλόνι σας να έχει έναν πιο σκούρο και χειμωνιάτικο τόνο, τότε μη διστάσετε να βάψετε έναν τοίχο του σαλονιού σκούρο γκρι. Θα αποκτήσει αυτόματα ο χώρος σας μια minimal διάθεση.
 
5. Μπεζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-5

Αν θέλετε το σαλόνι σας να έχει πιο γήινες αποχρώσεις και πιο φυσικά χρώματα που θα ζεσταίνουν το σπίτι και θα σας ηρεμούν, τότε μη διστάσετε να συνδυάσετε τον γκρι καναπέ με το μπεζ χρώμα της άμμου στον τοίχο. 
 
6. Γαλάζιο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-6
 

Το μπλε είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Είναι μια χρωματική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση και την καθαρή σκέψη. Το γαλάζιο είναι μια αρχοντική επιλογή για το σαλόνι, ειδικότερα αν συνδυαστεί και με γκρι καναπέ.
 
7. Πετρόλ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-7

Το πετρόλ είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και έντονο χρώμα, το οποίο μπορεί να απογειώσει την αισθητική του σαλονιού, ειδικότερα αν συνδυαστεί σωστά με μια ανοιχτή απόχρωση ενός γκρι καναπέ.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

8. Πράσινο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-8

Το πράσινο είναι αρκετά έντονο και ζεστό χρώμα το οποίο εκφράζει τη ζεστασιά και την αισιοδοξία. Ένας ιδανικός συνδυασμός του πράσινου είναι το γκρι χρώμα. Μπορείτε, λοιπόν, να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στον τοίχο σας μαζί με τον γκρι σας καναπέ.
 
9. Λιλά χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-9

Μια χρωματική επιλογή που θα δέσει απόλυτα με τον γκρι σας καναπέ είναι το λιλά. Το λιλά είναι μία απόχρωση του μωβ. Όπως και το γκρι, το λιλά είναι αρκετά ψυχρό και ουδέτερο χρώμα και για αυτόν τον λόγο μπορεί να συνδυαστεί με το γκρι απόλυτα.   
 
10. Ροζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ-10

Για να αποκτήσει το σαλόνι σας μια πιο ρομαντική διάθεση και στυλ, μη διστάσετε να το βάψετε ροζ. Θα ταιριάξει απόλυτα με την ουδετερότητα που έχει ένας ανοιχτός γκρι καναπές.  

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή