Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλά σαλόνια, καταλαμβάνοντας κεντρική θέση στον χώρο. Θα πρέπει, λοιπόν, να ταιριάζει με τον χώρο, αντί να μοιάζει απομονωμένη. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται, συνήθως, οι κατασκευές από γυψοσανίδα και πιο συγκεκριμένα τα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση.

Οι κατασκευές αυτές αντικαθιστούν το παραδοσιακό σύνθετο, το οποίο καταλάμβανε πολύ χώρο στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να μην είναι πρακτικό. Το πλεονέκτημα της γυψοσανίδας σε αυτό τον τομέα είναι πως μπορείτε να επιλέξετε μία μοναδική σύνθεση για το χώρο σας. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται 5 μοντέρνα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση, που ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης.

1. Επένδυση τζακιού και τηλεόρασης με γυψοσανίδα

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού-1

Αν έχετε τζάκι στο σαλόνι, τότε διαλέξτε την επένδυση με γυψοσανίδα. Αισθητικά μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο πάνω από το τζάκι, δίνοντάς της κεντρική θέση στον χώρο. Μπορείτε, λοιπόν, να επενδύσετε το τζάκι με γυψοσανίδα και το σχέδιο της επένδυσης να συνεχίσει προς τα πάνω, αγκαλιάζοντας την τηλεόραση. Έτσι, τα δύο αυτά στοιχεία, που είναι τόσο σημαντικά για τη διακόσμηση του σαλονιού θα δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένους τεχνίτες για μοναδικές κατασκευές από γυψοσανίδα

2. Ράφια από γυψοσανίδα στη βάση της τηλεόρασης

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού-2

Μία ιδέα που σας επιτρέπει να αλλάζετε θέση στην τηλεόραση, όποτε το επιθυμείτε και όπου επιθυμείτε είναι να τοποθετήσετε ένα μικρό έπιπλο με ραφάκια από γυψοσανίδα. Πάνω στο έπιπλο μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόραση, ενώ στα ράφια μπορείτε να κρατάτε κάποια διακοσμητικά, ή μικροαντικείμενα. Οι κατασκευές γυψοσανίδας, επιπλέον, είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους να ενισχύσετε τη διακόσμηση. Για να μεταφέρετε το έπιπλο όπου σας βολεύει περισσότερο, μπορείτε να τοποθετήσετε ροδάκια με φρένα στη βάση του. 
 
3. Βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού-3

Μία πολύ καλή ιδέα για τη διακόσμηση του σαλονιού είναι να γεμίσετε τον τοίχο που περιβάλλει την τηλεόραση. Έτσι, εκείνη δεν θα είναι το μόνο στοιχείο που κοσμεί αυτό τον τοίχο και κατ’ επέκταση, δε θα προσελκύει όλα τα βλέμματα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να κατασκευάσετε ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια γυψοσανίδας για την τηλεόραση και για το σαλόνι, δηλαδή μια βιβλιοθήκη. Επιλέξετε μια κατασκευή από γυψοσανίδα με ράφια, η οποία θα καλύψει όλο τον τοίχο. Η ιδέα είναι αρκετά οικονομική, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει να διαλέξετε τις διαστάσεις των ραφιών και την ιδανική θέση της τηλεόρασης. Ακόμα, η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που εύκολα βάφεται σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

4. Ντουλάπια από γυψοσανίδα

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού-4

Συνήθως, ο τοίχος όπου τοποθετείται η τηλεόραση δεν διακοσμείται με άλλα στοιχεία, καθώς δίνεται υπερβολική βαρύτητα στη συσκευή αυτή. Ωστόσο, η τηλεόραση είναι ένα χρηστικό αντικείμενο, το οποίο χρειάζεται να συμπληρώνεται από το γενικότερο πλαίσιο, ώστε να έχει διακοσμητική αξία. Έτσι, τα ντουλάπια μπορούν να ολοκληρώσουν αρμονικά το σύνολο. Για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε και την τηλεόραση και τα ντουλάπια πάνω στον τοίχο, αφήνοντας κενό το πάτωμα.
 
5. Θέση τηλεόρασης σε εσοχή του τοίχου

Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού-5

Ένας τρόπος για να ομορφύνετε την τηλεόρασή σας είναι να της δώσετε μορφή έργου τέχνης. Με άλλα λόγια, μπορείτε να επενδύσετε με γυψοσανίδα τον τοίχο, στον οποίο βρίσκεται η τηλεόραση. Η επένδυση μπορεί να έχει όποιο χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε.

Στο σημείο όπου τοποθετείται η τηλεόραση, φροντίστε η επένδυση να κάνει εσοχή. Μπορείτε, μάλιστα, να ζητήσετε από τον επισκευαστή η εσοχή να είναι μεγαλύτερη από τις διαστάσεις της τηλεόρασης. Αυτό θα σας καλύψει, ακόμα και σε περίπτωση που αγοράσετε μεγαλύτερη τηλεόραση στο μέλλον. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, η επένδυση με γυψοσανίδα θα βελτιώσει την ηχομόνωση και θερμομόνωση του σαλονιού, χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή