Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα

2' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λευκό είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα για μία κουζίνα. Συμβολίζει την καθαρότητα και την αγνότητα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου. Η επιλογή μιας άσπρης κουζίνας είναι μία από τις πιο μοντέρνες τάσεις διακόσμησης. Μάλιστα, μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με όλα τα χρώματα δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχετε για πλακάκια για το πάτωμα ή την πλάτη της κουζίνας είναι αμέτρητες. Παρακάτω, παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για τα πλακάκια μιας λευκής κουζίνας.

1. Λευκό στο λευκό

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-1

Ειδικά για μια μικρή κουζίνα, το άσπρο χρώμα θα βοηθήσει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Μπορείτε να επιλέξτε μεγάλα γυαλιστερά πλακάκια για να δώσετε λάμψη και γυαλάδα. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ξύλινες λεπτομέρειες στον πάγκο ή τα ντουλάπια της κουζίνας. Διαφορετικά, μπορείτε να επενδύσετε στα υπόλοιπα αξεσουάρ της κουζίνας για να δώσετε χρώμα και ένταση. Μαλιστα, μία πρωτότυπη ιδέα είναι η επιλογή πιάτων και ποτηριών σε έντονα χρώματα όπως μπλε, κόκκινο ή ακόμα και μαύρο ώστε να δημιουργηθεί αντιθεση.
 
2. Σκούρο γκρι πλακάκι

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-2

Τα σκούρα γκρι πλακάκια ενδείκνυνται αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε αντίθεση στην κουζίνα. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση στο χρώμα του μολύβδου με ματ φινίρισμα ώστε να δημιουργηθεί μία αίσθηση κομψότητας στον χώρο. Γενικά, μπορείτε να διατηρήσετε ένα μίνιμαλ στυλ ή να δώσετε μία πιο χαρούμενη διάθεση στην κουζίνα σας.

⇒ Βρείτε αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση πλακιδίων στο Douleutaras

3. Πλακίδια με όψη μαρμάρου ή πέτρας

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-3

Για μία πιο εκλεπτυσμένη πινελιά και μία αίσθηση πολυτέλειας μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια με όψη ενός στοιχείου της φύσης. Το κλασικό μάρμαρο, ο τραβερτίνης ή ο σχιστόλιθος είναι οι πιο συνηθισμένες όψεις. Μάλιστα, διατίθενται σε αρκετές αποχρώσεις και σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε. Επίσης, συνδυάζονται άψογα με ασημένιες λεπτομέρειες όπως τα πόμολα των ντουλαπιών ή το ψυγείο.
 
4. Σχέδιο ασπρόμαυρης σκακιέρας

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-4

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια για λευκή κουζίνα είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με όλα τα χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε στις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές χωρίς να σας δεσμεύει το χρώμα των πλακιδίων. Ακόμη, το βινυλικό δάπεδο σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις είναι μια πολύ οικονομική, αλλά και αισθητικά άρτια επιλογή, για το πάτωμα της κουζίνας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία του σπιτιού σας.

5. Πλακάκια πλάτης σε βικτωριανό στυλ

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-5

Ένα ιδιαίτερο στυλ που μπορείτε να υιοθετήσετε στην κουζίνα είναι το βικτωριανό καθώς δεν πρόκειται για ομοιόμορφα σχέδια πλακιδίων, αλλά για πληθώρα ακανόνιστων και διαφορετικών μεταξύ τους. Μάλιστα, καλό είναι να τα τοποθετήσετε στην πλάτη της λευκής κουζίνας, παρά στο πάτωμα, ώστε να είναι το επίκεντρο της προσοχής.
 
6. Χρωματιστή πλάτη κουζίνας

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-6

Η επένδυση του τοίχου μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής της λευκής κουζίνας. Ειδικότερα, μπορείτε να δώσετε χρώμα στην κουζίνα και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη διάθεση. Μάλιστα, πρωτότυπες επιλογές χρωμάτων αποτελούν το έντονο κόκκινο, το μπλε ή το πορτοκαλί με γυαλιστερό φινίρισμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε πολύχρωμα πλακάκια μικρού μεγέθους σε πολλά διαφορετικά χρώματα. 
 
7. Αφηρημένο σχέδιο για την πλάτη της κουζίνας

Υπέροχα Πλακάκια για Λευκή Κουζίνα-7

Μπορείτε να επιλέξετε εξάγωνα πλακάκια δύο διαφορετικών χρωμάτων που πιστεύετε ότι ταιριάζουν και να τα τοποθετήσετε τα με αφηρημένο τρόπο το ένα δίπλα από το άλλο. Επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με παραλληλόγραμμα πλακίδια χρησιμοποιώντας κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο. Και στις δύο περιπτώσεις θα εξασφαλίσετε ένα μοναδικό και διαφοροποιημένο αποτέλεσμα. 

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή