5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση εισόδου πρέπει πέρα από το να διαθέτει λειτουργικότητα, αποκαλύπτει πολλά και για το στυλ του ιδιοκτήτη της. Με μικρές επεμβάσεις, μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε την είσοδο που ονειρεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος πια να μοιάζει αδιάφορη στα μάτια του επισκέπτη, ούτε βέβαια και στα δικά σας μάτια. Γιατί, όσο μικρή κι αν είναι η είσοδός σας, με θέληση και δημιουργικότητα μπορεί να μετατραπεί στο σημείο κατατεθέν της προσωπικότητάς σας, αλλά και του σπιτιού σας ολόκληρου.
Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο διακοσμητή. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μοντέρνες λύσεις για να αλλάξετε την είσοδο του σπιτιού σας. 

1. Ο καθρέφτης 

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου-1

Πρόκειται για το σημείο κατατεθέν στη διακόσμηση εισόδου. Πέραν αυτού, έχει τη δυνατότητα να ανοίγει τις διαστάσεις και να κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Αν επιλέξτε ολόσωμο καθρέφτη, πέραν του ότι ξεφεύγει από το παραδοσιακό, είναι και άκρως απαραίτητος, αφού σας επιτρέπει να ρίχνετε μια ματιά σε ολόκληρο το σύνολό σας προτού αποχωριστείτε το σπίτι σας.
 
2. Έργα Τέχνης

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου-2

Γεμίστε τους τοίχους της εισόδου σας με έργα τέχνης. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιους από τους πιο αγαπημένους σας πίνακες ή κορνίζες με φωτογραφίες. Τοποθετήστε τα στον έναν τοίχο της εισόδου σας και θα αλλάξετε όλη τη διακόσμηση του χώρου σας. Αν η είσοδός σας έχει τη μορφή χωλ μπορείτε να γεμίσετε με μικρούς πίνακες τους απέναντι τοίχους.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

3. Τα φυτά και τα λουλούδια

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου-3

Αν είστε λάτρης του πράσινου και των λουλουδιών, ήρθε η στιγμή να τα καλωσορίσετε και να κάνετε κομμάτι της εισόδου του σπιτιού σας. Οι επιλογές είναι πολλές, για να εμπνευστείτε και να διαλέξετε εκείνα που θα ταιριάξουν περισσότερο στον χώρο σας. Είτε στο πάτωμα και στους τοίχους, είτε σε ράφια τοποθετημένα, τα πράσινα στολίδια σας θα προσδίδουν στην είσοδό σας ταυτόχρονα μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.
 
4. Τα ραφάκια

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου-4

Αν ο χώρος της εισόδου σας είναι λίγα τετραγωνικά, δεν υπάρχει λόγος να τον γεμίσετε με έπιπλα. Τα ράφια θα σας εξοικονομήσουν χώρο, περισσότερο μάλιστα από όσο φαντάζεστε. Μπορείτε να παίξετε με σχηματισμούς, υλικά ή χρωματικούς συνδυασμούς για ένα πιο ιδιαίτερο στυλ και να τα τοποθετήσετε όπου κι όπως θέλετε. Διακοσμήστε την είσοδό σας, στολίζοντάς τα με βιβλία, περιοδικά, έως και κεριά ή φαναράκια.

5. Το έπιπλο

5 ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδό σου-5

Το έπιπλο που θα στολίσει την είσοδό σας θα καθορίσει και την τελική επιτυχία ή αποτυχία της διακόσμησης. Μπορείτε να επιλέξετε, εάν δεν έχετε ήδη, από παπουτσοθήκη, συρταριέρα έως και ραφιέρα. Πάντα φυσικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα περιθώρια που σας δίνουν οι διαστάσεις του χώρου σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή