Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση

3' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μπεζ χρώμα είναι μια ανοιχτή απόχρωση του καφέ και συγκαταλέγεται στα γήινα χρώματα τα οποία έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες και ενισχύουν τα αισθήματα άνεσης και οικειότητας. Ωστόσο, σαν ανοιχτό γήινο χρώμα έχει την τάση να μην κάνει αισθητή την παρουσία του, επιτρέποντας στα χρώματα με τα οποία συνδυάζεται να αναδειχθούν. Όμως, είναι λογικό να αναρωτιέστε για το μπεζ χρώμα: με τι συνδυάζεται για μια όμορφη διακόσμηση σπιτιού. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

Οι επιλογές σας είναι ποικίλες και για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το μπεζ χρώμα ταιριάζει αρμονικά με πολλά ανοιχτά και σκούρα χρώματα, αλλά υπάρχουν και κάποια, με τα οποία ο συνδυασμός είναι απλά μοναδικός. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς που απαντούν στο ερώτημα για το μπεζ χρώμα με τι συνδυάζεται για τέλειο αποτέλεσμα.

1. Μπεζ & Καφέ

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση-1

Το καφέ χρώμα συμβολίζει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία, με αποτέλεσμα να εντείνει τα συναισθήματα άνεσης και σιγουριάς και να σας χαλαρώνει. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που διεκδικεί μια θέση στη διακόσμηση του σπιτιού σας. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras ελαιοχρωματιστή για το δωμάτιό σας

2. Μπεζ & Λευκό

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση-2

Το λευκό χρώμα ταιριάζει με όλα τα χρώματα και είναι το πιο φωτεινό χρώμα της χρωματικής παλέτας. Συνεπώς, αν έχετε ένα μικρό σαλόνι, ή ένα μικρό μπάνιο, μια καλή ιδέα είναι να βάψετε τους τοίχους μπεζ και το ταβάνι λευκό. Το πιο σημαντικό είναι πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι μονότονο, ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει το δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε, επίσης, ανάλαφρες κουρτίνες και όμορφους καθρέφτες και θα δείτε κάθε μικρό δωμάτιο του σπιτιού σας να μεγαλώνει αισθητά.
 
3. Μπεζ & Μαύρο

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση-3

Στο αντίθετο άκρο υπάρχει, φυσικά, το μαύρο. Στη χώρα μας, το μαύρο χρώμα έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα. Ο συνδυασμός του μπεζ με το μαύρο θεωρείται πως φέρνει σαν αποτέλεσμα μια ακόμα πιο στυλάτη και πολυτελή διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, δεν συνηθίζεται να βάφονται μαύροι οι τοίχοι του σαλονιού, κυρίως για λόγους φωτεινότητας. Στο σαλόνι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρα έπιπλα, ή υφάσματα, πλαισιώνοντας τα με μπεζ τοίχους.

Ωστόσο, αν επιθυμείτε να δώσετε πιο μόνιμο ρόλο στο μαύρο χρώμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε μαύρα πλακάκια δαπέδου, ή και ντουζιέρας. Συνδυάστε τα με μπεζ τοίχους, ή μπεζ ταβάνι για να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο μπάνιο του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου. Το αποτέλεσμα εγγυάται να σας καταπλήξει.
 
4. Μπεζ & Μπλε

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση-4

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα μεθοδικά, ώστε να τονίσετε τα μπλε στοιχεία, ακριβώς όσο πρέπει για να μην γίνονται κουραστικά. Μπορείτε να βάψετε τους τοίχους του σαλονιού μπεζ και να χρησιμοποιήσετε μπλε υφάσματα, ή έπιπλα. Έτσι, η χρήση του μπλε δεν είναι υπερβολική, αλλά θα τονίζεται πανέμορφα από τους μπεζ τοίχους. 

5. Μπεζ & Κόκκινο

Μπεζ χρώμα: Συνδυασμοί για μια ιδανική διακόσμηση-5

Για τους λόγους αυτούς, ταιριάζει στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο σας, αν και συστήνεται να μη χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλες επιφάνειες. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους κόκκινους, αλλά να χρησιμοποιήσετε κόκκινα στοιχεία στον χώρο σας. Για τους τοίχους, προτιμήστε το μπεζ, ώστε να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα, στο οποίο τα κόκκινα στοιχεία κατέχουν εξέχουσα θέση.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή