5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρώτη εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε επίπεδο της ζωής μας, είτε πρόκειται για την γνωριμία ενός νέου ατόμου είτε για την είσοδο του σπιτιού σας. Ειδικά αν σκέφτεστε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το σπίτι σας, θα πρέπει να προχωρήσετε σε ορισμένες μικρές βελτιώσεις, αν θέλετε η όψη του να κερδίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων, με το πρώτο βλέμμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

Ακολουθούν ιδέες για να βελτιώσετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας.

1. Περιποίηση των τοίχων

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας-1

Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που παρατηρείτε εσείς αλλά και κάθε επισκέπτης όταν φτάνει στο σπίτι σας. Ακόμα και τα ομορφότερα χρώματα δεν μπορούν να αναδειχθούν όταν είναι φθαρμένα ή βρώμικα. Μπορεί, ωστόσο, να μην χρειάζεται να ξαναβάψετε το σπίτι σας για να κερδίσει τη χαμένη του λάμψη. Ίσως απλώς να ήρθε η ώρα να κάνετε ένα καλό καθάρισμα σε βάθος στον τοίχο σας, για να δώσει και πάλι φως στην εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας.

2. Πόρτα Εισόδου

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας-2

Η πόρτα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς, προτού μπει στο σπίτι σας. Αν, λοιπόν, ο χρόνος δεν της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, θα πρέπει να φροντίσετε είτε για την αλλαγή, είτε για την επισκευή της.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό.

3. Σοβατεπί: Βάψιμο και τρίψιμο

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας-3

Tο σοβατεπί είναι εκείνη η στενή, οριζόντια λωρίδα που καλύπτει το κάτω μέρος του τοίχου και το διαχωρίζει από το δάπεδο. Εκτός από τους λειτουργικούς τους ρόλους, τα σοβατεπιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και στην εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας. Με ένα απλό τρίψιμο και βάψιμο, το σπίτι σας θα κερδίσει εξωτερικά πολλά χρόνια νεότητας. Αυτή η μικρή περιποίηση στον τοίχο σας, είναι βέβαιο πώς θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

4. Φυτά και Ομορφιά

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας-4

Ο οικονομικότερος τρόπος για να δώσετε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας, είναι να αφήσετε τη δύναμη της φύσης να το κάνει για εσάς. Αν τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας είναι απεριποίητα ή μαραμένα, η εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας σίγουρα δεν θα καλλιεργεί τα πιο θετικά συναισθήματα. Βάλτε πράσινο και χρώματα στους εξωτερικούς χώρους, φυτεύοντας όμορφα λουλούδια και θάμνους και θα δείτε άμεσα τις αλλαγές.

5. Πέργκολες και Τέντες

5 ιδέες για να αναδείξετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας-5

Ειδικά αν μένετε σε πολυκατοικία, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η περιποίηση της βεράντας για την όψη του σπιτιού από τον δρόμο. Σκισμένες τέντες και ξεθωριασμένες πέργκολες, αναμφίβολα, δημιουργούν πολύ άσχημη εικόνα τόσο σε εσάς, όσο και στον επισκέπτη ή τον επίδοξο ενοικιαστή που θα τις αντικρίσει.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή