5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι λιτές καθαρές γραμμές και τα κλασικά έπιπλα είναι αυτό που έχετε στο μυαλό όταν σκέφτεστε το ιδανικό λευκό σαλόνι.

Το λευκό σαλόνι ταιριάζει όμως και σε εσάς που προτιμάτε τις έντονες γωνίες, τα μεταλλικά στοιχεία και το μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης που δίνει αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας.

Ακόμα και αν το λευκό θεωρείται από πολλούς συντηρητικό για τη σύγχρονη κατοικία, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το συνδυάσετε ώστε να μην το βαρεθείτε ποτέ.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή.

Ακολουθούν 5 φανταστικές ιδέες για λευκό σαλόνι.

1. Λευκό Σαλόνι με Κίτρινες Λεπτομέρειες

5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι-1

Μένουμε στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν επιβάλλεται να χρησιμοποιείτε φωτεινά χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Από τη χώρα του ήλιου δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το κίτρινο. Ακόμα και ένας τοίχος βαμμένος σε “σπασμένο” λευκό χρώμα με λίγο κίτρινο προσδίδει αμέσως ζωηρό τόνο στον χώρο σας. Αν το πολύ λευκό σας κάνει να νιώθετε μονοτονία, μπορείτε να τολμήστε με χαρούμενα χρώματα σε δευτερεύοντα στοιχεία όπως είναι οι κουρτίνες, τα μαξιλάρια του καναπέ και το ριχτάρι σας.

2. Glamorous Λευκό Σαλόνι

5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι-2

Ένα λευκό σαλόνι μπορεί να είναι λαμπερό. Ένας επιβλητικός γωνιακός καναπές, εντυπωσιακά φωτιστικά οροφής και αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρόνες συνθέτουν μία πραγματικά “λαμπερή αστική όαση”. Αν θέλετε κάτι λιγότερο minimal  θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το ταβάνι του σαλονιού σας με έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο που θα τραβούσε αμέσως τα βλέμματα. Για να αποφύγετε την υπερβολή προτιμήστε ουδέτερους χρωματικούς τόνους στα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου σας.

3. Λευκό & Ροζ σε Ρομαντική Διακόσμηση

5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι-3

Ένας αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων για τους λάτρεις του ρομαντικού στυλ διακόσμησης δεν είναι άλλος από το ροζ με το λευκό. Αν δεν είστε πιστός οπαδός του ροζ μπορείτε να καταφύγετε στην εναλλακτική του σομόν. Όσο πιο μεγάλη είναι η αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων τόσο πιο ζωηρή διάθεση παίρνει ο χώρος. 

4. Πράσινο της Φύσης με Λευκό

5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι-4

Δεν υπάρχει κανένας συνδυασμός πιο όμορφος και αρμονικός από το λευκό με το πράσινο της φύσης. Αν δεν σας αρέσει το ολόλευκο μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα φυσικά στοιχεία στο σαλόνι σας. Αγαπημένη τάση είναι τα τραπέζια καθιστικού από ακατέργαστο ξύλο σε απαλές αποχρώσεις. Μάλιστα, μην διστάσετε να στολίσετε τον χώρο σας με ένα ή περισσότερα  φυτά.

5. Λευκό Σαλόνι με άρωμα Ελλάδας

5 Ιδέες για Λευκό Σαλόνι-5

Υπάρχει συνδυασμός που να σας θυμίζει περισσότερο την Ελλάδα από το λευκό με το μπλε; Το μπλε έχει τόσες πολλές αποχρώσεις που μπορείτε πολύ εύκολα να το ενσωματώσετε στη διακόσμηση του χώρου σας. Αν φοβάστε ότι το σκούρο μπλε θα σκοτεινιάσει το σαλόνι σας, μπορείτε να βάψετε τον τοίχο λευκό και να επιλέξετε μπλε υφάσματα για τους καναπέδες ή τις κουρτίνες σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή